Veikkausliiga ma 20.05. klo 18:30

KPV - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousijoiden taisto

Kokkolassa sarjanousijat KPV ja HIFK iskevät yhteen Veikkausliigan kamppailussa. Nousijoiden kausi on ollut vaikea, sillä joukkueet löytyvät sarjataulukon kahdelta viimeiseltä sijalta.

Nousijoista HIFK on ollut pirteämpi. Joukkue on pystynyt haastamaan koviakin joukkueita varsinkin kotona. Ainut päänahka onkin otettu yhdeltä mestarisuosikeista Hongalta. Asetelma nousijajoukkueiden välillä on kääntynyt päälaelleen, sillä Suomen Cupissa HIFK oli ottavana osapuolena lähes jokaisessa kamppailussa. KPV taas pystyi haastamaan Veikkausliiga-joukkueita ottelusta toiseen ja yllätti vastustajansa pelillään kerta toisensa jälkeen.

WALES - HUUHKAJAT 50.00 JÄTTIKERROIN! 🔥

Torstaina Huuhkajien ruokalistalla on lohikäärmekeittoa! Suomi taistelee paikasta EM-kisoihin, ja Uhmapelaajat saa euron (1e) panoksella 50.00 jättikertoimen otteluun!

PELAA TÄSTÄ

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Sittemmin KPV:n matka korkeimmalla sarjatasolla on ollut vaikea. Viime torstaina Suomen Cupin välierässä Ilves nousi lisäajalla tasoihin ja lopulta vielä voittoon KPV:n kotikentällä. Cup-menestys olisi antanut kokkolalaisille pientä lohtua ankeaan kevääseen, mutta joukkue ei vain ole onnistunut pelaamaan täyttä 90-minuuttista. Johtoaseman menetys on tuttua, sillä reilu viikko sitten KuPS nousi voittoon KPV:n johtaessa vielä puoliajalla. Veikkausliigassa joukkue on onnistunut ottamaan vain kaksi pistettä ja voittotili on vielä korkkaamatta.

Ottelun maalilinja on asteteltu todella alas 2,0 maaliin. Joukkueet eivät ole pelityyliltään pakittelevia joukkueita, joten maalipaikkoja ottelussa tulee siunaantumaan molemmille hyvä määrä. Viime vuonna Ykkösessä joukkueiden keskinäiset ottelut päättyivät 0-2, 2-2 ja 1-2 KPV:n maalit ensin mainittuna. Pelaajat ovat viime vuoden otteluista pitkälti vaihtuneet, mutta lukemat antavat osviittaa ettei kyseessä ole puolustavat joukkueet.

Pelivalinnaksi nostetaankin yli 2,0 maalia, jolloin ottelun päättyessä kahteen maaliin panos palautuu.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!