KPV – SJK

la 20.07. Klo 17:00

Pääseekö SJK eroon vierasmaalikammostaan Kokkolassa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KPV kohtaa kotikentällään SJK:n, joka nappasi edellisessä ottelussaan niukan voiton sarjajumbosta vieraskentällä. Kotijoukkue puolestaan kärsi viimeisimmässä taistossaan murskatappion.

Tälle kaudelle Veikkausliigaan itsensä pelanneen KPV:n nousukausi on ollut vaikea Suomen jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla. Voittoja ei ole tullut liikaa, mutta joukkue on kyennyt kuitenkin kaapimaan pisteitä silloin tällöin. Se on sarjassa toiseksi viimeisellä sijalla kerättyään kymmenen paunaa. Huonommin on pelannut ainoastaan Vaasan Palloseura, jolla on kasassa seitsemän pistettä.

LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO

Voitoilla ei kierrätysvaatimusta – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

 

SJK on kuudennella sijalla sarjassa, mutta ainoastaan kaksi pistettä Maarianhaminan IFK:n edellä. Edellisellä kierroksella juuri ahvenanmaalaisjoukkue puristi kotikentällään 3–0-voiton seinäjokelaisten seuraavasta vastustajasta, KPV:stä. Veikkausliiga on kärjen osalta todella tasainen, eikä SJK:lla ole sarjakärki Ilvekseen kuin viiden pisteen kaula.

SJK:n esitykset vieraskentillä eivät ole tällä kaudella täysin vakuuttaneet, sillä joukkue on kerännyt kahdeksassa vierasottelussaan vain kymmenen pistettä. Kotikentällä pelaaminen on näyttänyt monipuolisemmalta ja virkeämmältä. Vieraissa on vaivannut myös maalintekovaikeus, eikä joukkue ole kahdessa edellisessä reissupelissään tehnyt maalin maalia.

Viime viikolla seinäjokelaiset hakkasivat 90 minuuttia päätään valmentajaansa vaihtaneen ja urheasti puolustuspelillisesti taistelleen VPS:n muuriin, mutta nappasivat lopulta lisäajalla Denis Oliinikin iskemällä maalilla helpottavan 1–0-kotivoiton.

KPV kohtasi ennen MIFK-tappiotaan niin ikään VPS:n, jonka se kukisti lopulta 2–1-numeroin. Ainakin teoriassa SJK:lla olisi nyt loistomahdollisuus päästä eroon vierasmaalikammostaan, sillä KPV on 28 päästetyllä osumalla ylivoimaisesti eniten maaleja päästänyt joukkue Veikkausliigassa.

Vierasvoitolle on tarjolla hyvä kerroin, joten tartutaan siihen. Isäntien kapea rosteri kärsii loukkaantumisista, joiden lisäksi pelikiellossa on nyt korttitilinsä täyteen Maarianhaminassa ahdannut Juri Kinnunen. Sivussa ovat myös Puolustaja Elhadji Gana Kane, keskikenttämiehet Telly Shaze ja Sebastian Mannström sekä maalivahti Joonas Myllymäki.

Edellisottelussa korttitilinsä maalituuletuksellaan täyttänyt Oliinik on sivussa SJK:lta. Myös puolustaja Joonas Sundman huilaa lauantaina korttitilin täyttymisen vuoksi vierailta. Loukkaantuneina puolestaan ovat pitkäaikaispotilas Jarkko Hurme sekä Boris Kadio.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!