KuPS – FC Lahti

ti 25.06. Klo 18:30

KuPS pelaa ensimmäistä kertaa ilman Rasmus Karjalaista

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KuPS kohtaa FC Lahden tiistaina Veikkausliigassa. Isäntä menetti maalitykkinsä Hollantiin, eikä pelaaminen viime aikoina ole kummallakaan ollut järjin hohdokasta. Tällä hetkellä huipputasaisessa Veikkausliigassa kaikki pisteet ovat todella tärkeitä.

KuPS voitti VPS:n vieraskentällä edellisessä ottelussaan tehokkaan avausjakson seurauksena 1–2. Ennen maajoukkuetaukoa ryhmä hävisi SJK:lle kotonaan 1–0-lukemin, mutta voitti sitä ennen niin ikään Kuopiossa sarjan eliittiin tällä hetkellä lukeutuvan Ilveksen samoin numeroin.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Viime kaudella KuPS:n paidassa 31 ottelussa peräti 16 maalia iskenyt Rasmus Karjalainen siirtyy Hollannin pääsarjassa pelaavan Fortuna Sittardin riveihin. Tällä kaudella 23-vuotias keskikenttäpelaaja on tehnyt 12 ottelussa kolme osumaa. Siirron myötä suurehko palanen kuopiolaisten keskikentältä on poissa. Loukkaantumistilanne KuPS:lla on hyvä, eikä pelikieltojakaan ole rasitteena.

Vierasjoukkue FC Lahti on kärsinyt pahoista poissaoloista tällä kaudella. Varmasti poissa tiistaina on kuitenkin ainoastaan Drilon Shala. Muutaman muun pelaajan kunto selvinnee vasta, kun nähdään avauskokoonpanot.

Joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa sarjan avauskierroksella, jolloin Lahdessa räiskyi, kun maaleja syntyi peräti kuusi. Loppunumeroiksi muodostui 3–3-tasapeli. Meno on takuulla Kuopiossa maltillisempaa. KuPS on edellisissä viidessä ottelussaan tehnyt neljä ja päästänyt yhtä monta maalia. Vierailla maaliero on yhdellä osumalla plussan puolella (5–4).

Joukkueiden tilasto on viiden ottelun otannalla identtinen, kun molemmat ovat keränneet seitsemän pistettä. Vieraiden otteet maajoukkuetauon jälkeen pelatussa ottelussa eivät kuitenkaan vakuuttaneet, sillä he kärsivät tappion 1–2-numeroin RoPS:lle.

Kotijoukkueelle tarjottu kerroin on poljettu melko alas. Vaikka KuPS lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, on tasaisessa sarjassa jokaisessa ottelussa yllätysmahdollisuus. Uskotaan, että Lahti on nälkäisenä liikkeellä ja taistelee pisteistä. Nostetaan pelivalinnaksi kohtuullisella panostuksella vierasvoitto tasapeli ei vetoa -kohteena.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!