ti 12.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: KuPS – Ilves | Keltavihreä kirous

Nälkäinen Ilves matkustaa Kuopioon sarjakakkosen KuPS:n vieraaksi. KuPS on pystynyt voittamaan Ilveksen viimeksi 21 vuotta sitten alemmalla sarjatasolla Ykkösessä, tämä tuo oman lisäjännityksen peliin. Ottelusta on odotettavissa tasainen ja tapahtumarikas.
KuPS majailee tällä hetkellä sijalla 2, joukkue on esiintynyt pääosin hyvin, mutta heikkojakin esityksiä on kuopiolaisilta nähty, esimerkiksi viimeisimmät kaksi ottelua ovat menneet penkin alle. Ensin sarjan toiseksi viimeisenä oleileva PS Kemi tuli ja vei 3 pistettä mukanaan Kemiin 2-3 vierasvoitolla, jonka jälkeen KuPS matkusti Turkuun sarjajumbo TPS:n vieraaksi ja joutui tyytymään yhteen pisteeseen 0-0 nysväilyn myötä.
KuPS on kuitenkin hyvänä päivänä pelillisesti loistava joukkue, joka osaa rakentaa vaarallisia hyökkäyksiä jo 10 kertaa verkkoja heiluttanut Rasmus Karjalainen etunenässä. Karjalainen valittiin loistavien esitysten myötä myös toukokuun pelaajaksi. KuPS hyökkää ja puolustaa sisukkaasti ja se on vaikea vastus mille tahansa joukkueelle, varsinkin kotinurmella. KuPS:lta ottelun joutuu pelikiellon takia jättämään väliin Hamed Coulibaly.
Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5, vain kolmen pisteen päässä KuPS:sta, ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ilveksen joukkue varmasti tiedostaa, että KuPS:lle on hävitty viimeksi 21 vuotta sitten, mutta ei sillä liikaa päätä vaivata. Ilveksen pelityyli sopii loistavasti KuPS:ia vastaan, Ilves puolustaa keskikenttää tiukasti ja iskee vastaan nopeilla vastahyökkäyksillä, jotka yleensä Marius Noubissi päättää.
Entinen KuPS-maalivahti Mika Hilander on pitänyt Ilveksen maalin puhtaana tällä kaudella 5 kertaa, hän tietää paljon KuPS:n pelitavasta ja osaa varmasti neuvoa kollegojaan. Ilves hävisi viimeisimmän ottelunsa Hongalle vieraissa 4-1, joten tänään on kasvojenpesun paikka Tamperelaisilla. Ilveksen kokoonpanosta ovat tänään pois Ilari Mettälä, Baba Mensah sekä Tuure Siira. Junnumaajoukkueiden mukana olleet pelaajat eivät ottelussa välttämättä isoja minuutteja pelaa, lukuunottamatta tärkeää Lauri Ala-Myllymäkeä.
Joukkueet ovat paljon tasaväkisempiä kuin kertoimet näyttävät, sillä Ilves on todella vaikea vastus KuPS:lle. Molemmista joukkueista löytyy myös rutkasti maalintekovoimaa, näiden kautta lähdetään vetolappuja rakentamaan.
KuPS ei tänäänkään nappaa voittoa Ilveksestä, ja ”Keltavihreä kirous” jatkuu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ