KuPS – IFK Mariehamn

su 21.07. Klo 17:00

KuPS marssii vakuuttavasti

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KuPS saa vieraakseen sunnuntaina IFK Mariehamnin Savon Sanomat Areenalle. Kotijoukkue KuPS on ollut viime kuukaudet vahvassa vireessä. Viimeisimpänä urotekona kuopiolaiset etenivät Eurooppa-liigan karsinnoissa seuraavalle kierrokselle kaataen valkovenäläisen Vitebskin yhteismaalein 3-1.

KuPS menetti kesän siirtoikkunassa ykköshyökkääjänsä Rasmus Karjalaisen, mutta Rangel on täyttänyt hyvin Karjalaisen jättämän aukon. Rangel on ollut jo pitkin kautta tehokas, joten Karjalaisen lähtö ei ollut KuPS:lle niin kova kolaus kuin voitaisiin ajatella. Kärjen syvyys koki kuitenkin ison kolauksen, sillä Rangelille ei löydy suoranaista korvaajaa avauksessa, mikäli mies loukkaantuu.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vierailija Mariehamnin vire on ollut hyvän alkukauden jälkeen laskusuunnassa. Saarelaiset ovat napsineet voittonsa heikoilta joukkueilta, mutta kovempia jengejä vastaan MIFK on ollut ottavana osapuolena. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin KuPS otti täyden pistepotin kolmen omaalin takaa-ajoasemasta huolimatta. Tuolloin juurikin Rangel oli merkittävässä roolissa kääntämässä toista puoliaikaa kuopiolaisten suuntaan.

Kotijoukkue KuPS joutuu kohtaamaan MIFK:in pahassa europelien aiheuttamassa otteluruuhkassa, mutta ottelutahti ei ole ainakaan vielä näkynyt kuopiolaisten otteissa. Ykkösvalinnaksi peleille nostetaan kotivoitto aasialaisella -0,25 tasoituksella. KuPS on tällä hetkellä pelillisesti monta askelta vastustajaansa edellä. Lisäksi kuopiolaisilla on kotietu puolellaan.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!