MIFK – HJK

ti 25.06. Klo 18:30

Jatkaako HJK hautansa kaivamista Maarianhaminassa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Maarianhaminan IFK kohtaa tiistaina Veikkausliigassa HJK:n, joka hävisi edellisessä ottelussaan Hongalle. Kotijoukkue puolestaan on hävinnyt kahdessa perättäisessä kotiottelussa tekemättä maaliakaan.

Isäntäjoukkue MIFK:lla on käynnissä vaikea jakso, sillä joukkueen edellinen voitto on tullut ennen viime viikolla päättynyttä maaottelutaukoa 26.5. Maaottelutauon jälkeen joukkue taipui kotinurmellaan Ilvekselle lukemin 0–2 ja juuri ennen taukoa FC Lahti oli niin ikään Maarianhaminassa kentän valtias 0–1-loppunumeroin. Joukkue on sarjassa seitsemännellä sijalla 14 pisteellä ja sillä on pelattuna vasta kymmenen ottelua.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

HJK:n kausi on – kuten tiedetään – ollut äärimmäisen haastava. Toni Koskelan korvattua Mika Lehkosuon, näytti joukkueen tekeminen hetken aikaa jo huomattavasti paremmalta. Edellisessä ottelussaan FC Honkaa vastaan HJK oli kuitenkin todella hampaaton, eikä luonut edes vaarallisia maalipaikkoja juurikaan. Ottelu päättyi espoolaisten vierasvoittoon 0–1.

Helsinkiläisten hyökkäykset ovat hitaita ja esimerkiksi Honkaa vastaan keskisektori ei löytänyt läheskään riittävästi hyökkäyskolmikkoa ja erityisesti sentterin paikalla pelannut Eetu Vertainen jäi todella vähille palloille. Kun pallo harvoin jollekin hyökkääjistä toimitettiin, olivat ratkaisut usein surkeita ja Honka puolusti tilanteita erinomaisesti.

HJK on sarjassa viidentenä, sillä on neljä pistettä enemmän kuin maarianhaminalaisilla ja se on pelannut peräti kolme ottelua isäntiä enemmän. MIFK:n esitys Ilvestä vastaan jäi torsoksi, mutta tamperelaisten tekeminen on kauttaaltaan todella korkealla tasolla tällä hetkellä ja joukkue muun muassa voitti juuri Suomen Cupin.

Puolustuspelillisesti maarianhaminalaiset ovat suorittaneet todella vahvasti läpi kauden ja esimerkiksi viidessä edellisessä ottelussa päästettyjä maaleja on ainoastaan neljä. Toisaalta hyökkäyspelaamisessa on ollut ongelmia, osin samankaltaisia kuin tulevalla vastustajalla.

Nostetaan otteluun pelivalinnaksi vähämaalisuus (ottelussa alle 2.5 maalia). Pelataan lisäksi maltillisella panostuksella tasatulosta, jolle saa kohtalaisen kertoimen.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!