Veikkausliiga to 21.06. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: PS Kemi – RoPS | Lapin derby

Torstain ainut Veikkausliigakamppailu käydään Sauvosaaren Urheilupuistossa, kun Lapin herruus ratkaistaan RoPSin saapuessa PS Kemin vieraaksi. Paikallisotteluun odotetaan paikalle paljon molempien joukkueiden kannattajia ja sen myötä säpinää ja tulisuutta sekä katsomoon että itse peliin.
PS Kemi on todella hankalan alkukauden jälkeen alkanut vihdoin löytämään omaa peliänsä. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä viime ottelu SJK:ta vastaan, jonka kemiläiset klaarasivat 1-0 vaikka pelasivat kaksi kolmasosaa ottelusta yhden miehen alivoimalla. PS Kemi lähtee otteluun kaikesta huolimatta selvänä altavastaajana, kotietuakaan ei voi Kemille erityisemmin laskea. Joukkueen ykköspelaajilta Julian Guevaralta, Kevin Tanolta ja Juho Mäkelältä on saatava onnistumisia hyökkäyspäähän, jotta voidaan taistella pisteistä.
Kemin kokoonpanoa ei voi vielä varmaksi sanoa, kun sairastuvalla on kolme varteenotettavaa pelaajaa joista ei vielä varmaa tietoa ole. Viime ottelussa punaisen kortin itselleen napannut Justus Lehto katselee ottelua jostain muualta kuin kentältä.
RoPS lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 2. Joukkue on esiintynyt tällä kaudella edukseen ja on osoittautunut monelle joukkueelle todella ärsyttäväksi vastustajaksi ollen puolustuspäässä todella vaikea rikottava. RoPS onkin päästänyt sarjassa vähiten maaleja, vain 9 kertaa on pallo uponnut rovaniemeläisten selän taakse 14:ssa ottelussa. RoPS lähtee otteluun allaan kaksi voittoa, joten motivaatiota ei heidän leirissään puutu.
RoPS:n nuoret tähdet Lucas Lingman ja Lassi Lappalainen ovat olleet loistavia sekä luomaan tilanteita, että viimeistelemään itse. RoPS toivoo varmasti, että saisi tähän otteluun sairastuvalta takaisin aidon kärkipelaajan Filip Ivanovskin tai Agnaldo Moraesin muodossa, joka mahdollistaisi Lappalaisen siirtymisen takaisin hänen suosimalleen paikalle laidalle.
Voidaan odottaa, että ottelusta tulee hyvin tiukka ja tasainen vääntö kahden motivoituneen joukkueen välillä, niin kuin derbyottelut tuppaavat yleensä olemaan. Virheitä vältellään parhaansa mukaan eikä liiallisia riskejä oteta, siksi maaleja ei sovi liikaa odottaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ