la 30.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: PS Kemi-VPS | Vaasalaisvieraat niskan päällä Sauvosaaressa

Veikkausliiga-lauantain yksi kiinnostavia kohtaamisia on PS Kemin ja VPS:n välinen mittelö. Molemmilla joukkueilla on ollut viime aikoina suuria haasteita suorittaa yhtä ottelua alusta loppuun tasapainoisesti. Ottelu on joukkueille ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen kuluvalla Veikkausliiga-kaudella.
PS Kemin edellisottelut ovat sujuneet värikkäissä merkeissä. Edellisistä kolmesta ottelusta sillä on tilillään yksi voitto ja kaksi tappiota. Viimeksi joukkue oli tulessa 25.6. Maarianhaminassa, jossa se kohtasi Maarianhaminan IFK:n. Ottelu oli tasainen, mutta kotijoukkue tehokkaampi. Kemi kärsi 2-1 vierastappion.
Osaltaan kemiläiskiriä vaikeutti kolumbialaishyökkääjä Julian Guevaran ottelun loppupuolella ottama ulosajo. Tämä pitää Guevaran sivussa lauantain kotiottelusta vaasalaisia vastaan. Muita poissaoloja ei tiettävästi kemiläisillä ole.
VPS:n edellisottelu puolestaan oli todellinen murhenäytelmä vaasalaisten kannalta. Joukkue vieraili Telia 5G Stadionilla Helsingissä. HJK murjoi VPS:n maanrakoon. Loppunumeroiksi muodostuivat 5-0.
Vaasalaisia aiemmin painaneet loukkaantumishuolet alkavat helpottaa hieman. Tällä erää ainoa varma poissaolija on Jesper Engström.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ennen HJK-tappiota VPS pelasi kaksi ottelua vakuuttaavaa jalkapalloa. Se oli tehokas ja halukas otteluissaan. Kotivoitto IFK Mariehamnista numeroin 4-1 on osoitus vaasalaisten vaarallisuudesta hyökkäyspäässä, kun palaset loksahtavat kohdilleen.
Joukkue pelasi ennen HJK-ottelua erinomaisen ottelun myös vieraissa FC Interiä vastaan. Interin tuskailtua maalipaikoilla ratkoi VPS ottelun edukseen loppunumeroin 1-3.
PS Kemi majailee sarjan jumbona, suoraan putoamiseen johtavalla paikalla. Se tarvitsee kiperästi pisteitä, jotta sen pahimmat kilpakumppanit eivät karkaa liikaa. PS Kemi tuleekin oletettavasti olemaan aktiivinen ja tekemään aloitteita kotikentällään. Tämä puolestaan voi avata vaarallisille vaasalaisille paikkoja. Erityisen tehokkaita ovat olleet maalipörssistäkin korkeilta sijoilta löytyvät keskikenttämiehet Sebastian Strandvall sekä Juha Hakola.
Edellisessä voitokkaassa ottelussa Maarianhaminassa Strandvall maalasi kertaalleen Hakolan merkkauttaessa kaksi täysosumaa. PS Kemin puolustus saa olla varuillaan, kun Vaasan keskikentän täsmäaseet ovat kiinni pelivälineessä.
Ottelusta muodostunee näytös, jossa molemmille aukeaa maalipaikkoja ja tilannetehokkuus ratkaisee. Peli käynnistyy Sauvosaaren urheilupuistossa kello 15.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ