ke 04.07. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: RoPS – Ilves | Tupsukorvat tuulettaa keskiviikkona?

Veikkausliigan keskiviikon kierroksella toisensa kohtaavat RoPS ja Ilves. Joukkueiden lauantai-kierroksen otteluista ei maaleja, saati sitten viihdettä puuttunut. RoPS taisteli FC Honkaa vastaan jokseenkin siipirikkoisena 2-2 tasapelin. Ilves puolestaan pelasi niin ikään tasatuloksen 1-1 FC Interiä vastaan kotinurmellaan.
RoPS pelaa edelleen vajaalla rosterilla. Edellisottelusta sivussa olleen toppari Juuso Hämäläisen se kuitenkin saanee avauskokoonpanoonsa. Edelleen sivussa ovat toinen tavallisesti avauksessa pelaavista keskuspuolustajista, Leo Väisänen sekä puolustava keskikenttämies Eetu Muinonen.
Edellisottelussa Honkaa vastaan kolhua saanut Lassi Lappalainen on tiettävästi pelikuntoinen. Sivussa hyökkääjistä on edelleen Agnaldo Moraes.
Ilves saa edellisotteluun verraten takaisin pelikiellosta vapautuvan maalitykkinsä, kun Marius Noubissi on jälleen käytettävissä. Toppari Baba Mensah puolestaan on edelleen sivussa.
Nuorisomaajoukkueen vakiokasvo Niklas Jokelainen on sivussa, kun Pikku-Huuhkajat valmistautuu EM-koitoksiin. Lisäksi laituri Jusif Ali on poissa kokoonpanosta. Kyse ei kuitenkaan ole loukkaantumisesta, vaan Ali on Kroatiassa testileirillä.
Poissaolojen kannalta hienoinen etu saattaa olla Ilveksellä, mutta ne eivät tule olemaan ratkaisevin tekijä keskiviikkoillan kamppailussa. Ilveksen puolustus on toiminut pääosin erinomaisesti edellisviikkojen aikana. Mukaan mahtuu useampi nollan päästetyn maalin ottelu.
Mielenkiintoinen seurattava Tupsukorvien leiristä on laitapuolustaja Felipe Aspegren. Aspegren on ollut viimeisimmissä otteluissa mies paikallaan ja tuonut Ilvekselle iloa muun muassa pelin avaamiseen ja kääntämiseen.
Ilveksen ase otteluun lähdettäessä piilee joukkueelle ominaisissa nopeissa vastaiskuissa sekä hyvässä puolustusvalmiudessa. Edelliseen otteluun ei oltu Ilves-leirissä tyytyväisiä ja joukkue kaivaa varmasti kulmahampaat jälleen esiin Rovaniemellä.
RoPS-poissaolot arveluttavat hieman. Joukkueen edellisestä kotiottelusta, joka päättyi TPS:n joukkuetta vastaan 0-0, ei ole vierähtänyt kauaa ja tuon ottelun jälkeen on rovaniemeläisiltä tippunut puolustavia kärkipelaajia sivuun.
RoPS tulee kuitenkin kotikentällään varmasti otteluun kovaa ja janoaa paluuta voittojen tielle kahden tasapelin jälkeen. Helppoa se ei tule tamperelaisvieraita vastaan olemaan.
Ottelusta voi povata puolustusvoittoista kamppailua. Ilves yllättää terävyydellään ja valmiudellaan kotijoukkueen. Vierailija hyödyntää paikkansa tehokkaammin ja kaataa RoPS:n vähämaalisessa kamppailussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ