RoPS – Ilves

su 12.05. Klo 18:30

Palaako Ilves takaisin nollapelien tielle?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Myös Pohjois-Suomessa pelataan sunnuntaina Veikkausliigaa, kun RoPS isännöi Tampereen Ilvestä. Ilves on ollut alkukauden positiivisin yllättäjä. Joukkue on vielä Veikkausliigassa tappioitta pelaten kuuteen otteluun viisi nollapeliä.

Kotijoukkue RoPS rypee edelleen hyökkäyspään ongelmien kanssa. Sivussa ovat tutut miehet Tarik Kada, Sergio Llamas ja Aleksandr Kokko. Näiden lisäksi Niklas Jokalainen ja Sampo Ala keräsivät lauantaina minuutteja farmiseurassa, joten hyökkäyspäähän ei löydy kovin tuoretta ja tehokasta viimeistelijää. Yläkerrassa suurinta vastuuta kantaa todennäköisesti Youness Rahimi, joka on tehnyt parhaimmalla kaudellaan Veikkausliigassa kolme maalia.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

RoPS:n ohella myös Ilves vaikeroi hyökkäyspään loukkaantumisten kanssa. Edellisessä ottelussa kolhun saanut Lauri Ala-Myllymäen pelikunto sunnuntaina on vielä epävarma. Myös Ilari Mettälän pelikunto selvinnee vasta sunnuntaina. Epävarmojen lisäksi hyökkäyspäästä varmuudella sivussa ovat talven hankinta Samuel Afum sekä nuori Naatan Skyttä.

Rovaniemellä tuskin tullaan näkemään maalikarkeloita. Kotijoukkue RoPS:lla on ollut vaikeuksia saada jopa laukauksia maalia kohti ja Ilveksen otteluissa verkot eivät ole pahemmin soineet. Ottelut Rovaniemellä ovat myös olleet tyypillisesti vähämaalisia. Viime vuonna RoPS päästi kotonaan vain 0,5 maalia ottelua kohden ja tällä kaudella kolmessa ottelussa kotijoukkue on päästänyt kolme maalia.

Pelivalinnaksi nostetaan alle 2 maalia, jolloin ottelun päättyessä kahteen maaliin panos palautuu.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!