ti 26.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: RoPS – TPS | Joulupukilta ei heltiä pisteitä turkulaisille

Veikkausliigaa pelataan tiistaina Rovaniemellä, kun sarjataulukossa toisena majaileva RoPS saa vastaansa sarjataulukon pohjalla olevan TPS:n. Rovaniemeläiset ovat pelanneet alkukauden tiiviisti puolustaen ja käyttäen vastahyökkäyksensä tehokkaasti hyväkseen.
TPS puolestaan aloitti kauden hyvin pelaten selkeästi tuloksiaan parempaa jalkapalloa, mutta viime aikoina myös peruspelaaminen on tökkinyt. TPS onkin tällä hetkellä jopa 11 ottelun voitottomassa putkessa. Tepsin pelaaminen reissun päällä on ollut karmaisevaa, sillä joukkue on kyennyt tuomaan ainoastaan yhden pisteen takaisin Turkuun.
Rovaniemellä TPS:n urakkaa ei todellakaan helpota joukkueen parhaan keskikenttämiehen Onni Valakarin ja hyökkääjän Mika Ääritalon puuttuminen kokoonpanosta. Varsinkin Ääritalon menetys on Tepsille valtaisa, sillä TPS:n hyökkäyspään tehot ja ratkaisut ovat olleet käytännössä yksin Ääritalon harteilla.
RoPS tiedotti viime viikolla Aleksandr Kokon palaamisesta seuraan. Rovaniemellä lähes kulttimaineessa oleva Kokko on viimeistellyt maalin noin joka toisessa pelaamassaan ottelussa RoPS-paidassa.
Kahdesti Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Kokko ei kuitenkaan saa pelilupaa ennen heinäkuuta, joten hän ei ole vielä tiistaina RoPSin käytettävissä. Rovaniemeläisten leirissä kaivattaisiin varmasti Kokkoa kärkeen jo Tepsiä vastaan, sillä ykköskärjen Filip Ivanovskin pelaaminen on epävarmaa. Myös Eetu Muinosen pelikunto on kysymysmerkki.
TPS:n ollessa heikossa vireessä, RoPS on puolestaan erittäin vahvassa kotivireessä. Rovaniemeläiset ovat voittaneet seitsemästä kotipelistään viisi.
Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi maalittomaan tasapeliin Turussa. Huhtikuun ottelu oli myös pelitapahtumiltaan todella tasainen, mutta Rovaniemellä Tepsin heikko vierasvire, merkittävät poissaolot ja RoPSin hurja vire kotikentällään kallistavat tämän kohtaamisen kotijoukkueelle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ