pe 21.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: SJK – FC Lahti | Vanne kiristää SJK:n päätä

Hienon alkukauden jälkeen keskikastiin pudonnut FC Lahti matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Kummankaan joukkueen tekeminen ei tällä hetkellä ole vakuuttavaa, eikä tästäkään ottelusta siis odoteta ilotulitusta. Viimeisten kymmenen Veikkausliigaottelun saldo on molemmilla joukkueilla surkea; SJK:lla 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota – FC Lahden vastaava saldo on 1 voitto, 4 tasapeliä ja 5 tappiota.
FC Lahden yleistilanne on tällä hetkellä hakusissa. Joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas julkisti, ettei jatka enää seuran peräsimessä tämän kauden jälkeen. ”Toke” ehti valmentaa joukkuetta 5 vuoden ajan.
FC Lahden suurimmaksi ongelmaksi on osoittautunut maalinteko, jossa on takkuiltu jo pidemmän aikaa. Maalinteko-ongelma on sinäänsä yllättävä, sillä joukkueesta kuitenkin löytyy laadukkaita maalintekijöitä, kuten Henri Anier ja Stenio. Korkeakunnas on yrittänyt saada parannusta ongelmaan muodostelmamuutoksilla, mutta 9 tehtyä maalia viimeisessä 10 ottelussa puhuu puolestaan.
FC Lahden viimeisin ottelu oli HJK:ta vastaan, ja pisteet jäivät Helsinkiin ”Klubin” voittaessa ottelun 2-0 lukemin. Lahti ei ottelussa tolppaa lähemmäksi päässyt, vaikka ottelu oli lahtelaisilta osittain jopa pelillisesti vakuuttavaa. Lahden voitoton putki kasvoi kahdeksan ottelun mittaiseksi tämän tappion myötä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

SJK:n kausi on ollut hyvin sekava ja joukkue onkin tilanteessa, jossa se taistelee elintärkeistä pisteistä välttääkseen putoamiskarsinnan. SJK:lla oli maanantaina erinomainen mahdollisuus ryöstää pisteet Maarianhaminasta päästessään pelaamaan melkein puolen ottelun verran kymmentä pelaajaa vastaan MIFK:n punaisen kortin myötä. Miesylivoimasta huolimatta pisteet jäivät 1-0 kotivoiton myötä Ahvenanmaalle ja vanne kiristyi entisestään SJK:n päässä.
SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko on käynyt joukkueensa kanssa Lahden pelitaktiikan todella tarkasti läpi ja saa varmasti OmaSp-stadionille kasaan lahtelaisia motivoituneemman ja laadukkaamman nipun. SJK on suoriutunut kotiotteluistaan melko kunniakkaasti ja nyt olisi syytä pystyä samaan, ja siihen onkin erinomainen mahdollisuus FC Lahden pitkän poissaololistan myötä.
Vierailta on ottelusta poissa nippu tärkeitä pelaajia; mm. Kalle Taimi, Hassan Sesay, Santeri Hostikka ja Stenio. SJK sen sijaan pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla, etenkin kun Dani Hatakka on palannut täyteen pelikuntoon yhdessä Matti Klingan kanssa.
Uskomme, että pisteet jäävät ottelun jälkeen Seinäjoelle. SJK:lla on enemmän pelissä ja kokoonpanoetu kallistuu ehdottomasti isäntien puolelle. FC Lahden panos ottelussa ei ole häävi, SJK sen sijaan taistelee pisteistä välttääkseen putoamiskarsinnan. SJK:lla on erinomainen paikka ainakin hetkittäiseen kasvojenpesuun surkeassa tilanteessa olevan Lahden kustannuksella. Ennakkoimme SJK:n vähämaalista voittoa – kotivoiton lisäksi lapulle lyödään under 2.0 maalia, jolloin vielä tasan kahdella maalilla panos palautuu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ