VPS – FC Lahti

la 20.07. Klo 17:00

FC Lahti kaatoi sarjakärjen, mutta VPS ei ole kaatanut ketään koko kaudella

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sarjajumbo VPS saa lauantaina vieraita Lahdesta. FC Lahti nappasi edellisviikonloppuna yllätysvoiton, mutta valmentajaansa vaihtanut VPS kärvisteli pienestä piristymisestä huolimatta edelleen vanhoissa ongelmissaan.

FC Lahti kairasi noin viikko sitten yllätysvoiton sarjakärki Tampereen Ilveksestä. Joukkueella oli tuuriakin mukanaan, sillä Ilveksen ruuti oli sananmukaisesti märkää. Lahtelaisia on oikeastaan läpi kauden vaivannut loukkaantumissuma, joka ei ota taantuakseen, mutta voitto sarjakärjestä toi joukkueelle takuulla ripauksen uskoa omaan tekemiseen vaikeiden aikojen keskellä.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Siinä missä Lahti voitti omassa ottelussaan viime viikolla, ei VPS edelleenkään ole napannut kauden avausvoittoaan. Valmentaja vaihtui Christian Sundiin parisen viikkoa sitten, mutta ainakaan avausottelussa uuden luotsin vaikutus ei juurikaan näkynyt ensimmäisellä jaksolla nähtyjä välähdyksiä lukuun ottamatta. VPS hävisi SJK:lle 1–0-numeroin tylysti, kun vierailija iski viiden minuutin lisäajalla voitto-osuman.

VPS ja FC Lahti ovat kaksi sarjan heikkokuntoisinta joukkuetta – erona on oikeastaan vain se, että VPS:n surkea tuloskunto on koko kauden mittainen ja Lahti on ajoittain esiintynyt jopa siedettävällä tasolla.

Kuten todettu, Vaasalaiset ovat olleet läpi kauden todella pahasti jyrän alla. Nolla voittoa, seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota ei ole yhdellekään joukkueelle sellainen tilasto, josta voisi olla ylpeä. VPS:n kausi on ollut paha mahalasku, vaikka joukkue on Veikkausliigassa paperilla alempaa keskikastia.

Hauska fakta on, että VPS:n ja FC Lahden neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet tasatuloksiin. Suosikkilukemat ovat olleet 1–1, mutta kerran molemmat ovat iskeneet kaksikin osumaa. Huhtikuussa joukkueet kohtasivat tämän kauden ainokaisessa tähän saakka ja se päättyi numeroin 1–1.

Tasapeli ei kuulostaisi pöllömmältä pelivalinnalta kahden viime aikoina pahasti vaikeuksissa olleen joukkueen kohtaamisessa. Lahden viime viikolla sarjakärjestä nappaama voitto saattaa kuitenkin tuoda tarvittavaa uskoa, jota joukkueelta on viime aikoina puuttunut. Nostetaan pelivalinnaksi vierasvoitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella – kerroin on yllättävän korkea.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!