pe 24.08. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: VPS – IFK Mariehamn | Saarelaiset lipuu kohti Ykköstä

Viikonlopun Veikkausliigan kierros saadaan käyntiin, kun Vaasan Palloseura saa vieraita Ahvenanmaalta. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun melko alavireisinä, muutamien otteluiden voitottomissa putkissa.
Kotijoukkue Vepsulla on todellinen kasvojenpesun paikka kärsittyään rumat tappiot SJK:lle ja Tepsille. Vaasalaiset olivat vielä heinäkuussa hyvässä voittoputkessa, mutta elokuussa tahti on hyytynyt. Perjantaina olisi hyvä sauma kääntää kelkka takaisin voittojen tielle Veikkausliigan tämän hetken huonoimman joukkueen kustannuksella.
Viimeisessä kuudessa vierasottelussa MIFK on onnistunut maalinteossa ainoastaan kertaalleen. Maalisuhde näissä kuudessa vierasottelussa on ruma 1-14. Tosin näiden otteluiden ainoa vierasmaali on tullut juuri nimenomaan Vaasassa. Mariehamnin hyökkääjien ruuti on ollut märkää, ja kun keskikentältä ei ole tullut tarvittavan laadukasta tarjoilua, on MIFK:in hyökkäyspeli ollut aneemista varsinkin vieraskentillä. Käytännössä keskikentältä puuttuu pallolliset pelaajat, jotka pystyisivät luomaan muille maalintekopaikkoja. Mariehamnin ykköshyökkääjä Aleksei Kangaskolkka tukeutuu raamikkaana hyökkääjänä pitkälti joukkuekavereiden esityöhän, eikä ole omillaan kun tilanteita pitäisi pystyä luomaan yksin.
VPS on hyvä kurinalainen ryhmä, joka pystyy kaatamaan Veikkausliigassa kenet tahansa kotikentällään. MIFK:in esittäessä viime aikoina nähtyjä otteita ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Sarjapaikkaansa MIFK ei tule ainakaan vieraspelien perusteella säilyttämään. Ahvenanmaalaiset saattaa pelastaa ainostaan vierasjoukkueiden vaikeat laivamatkat saarelle MIFK:in vieraaksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ