VPS – KuPS

ma 17.06. Klo 18:30

VPS metsästää vielä avausvoittoa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Maanantaina Veikkausliigassa pelataan yksi kamppailu, kun VPS isännöi Kuopion palloseuraa Elisa Stadionilla. Säätiedotukset lupaavat maanantaille lämmintä kesäpäivää, joten olosuhteista kamppailun laatu ei jää kiinni.

Kotijoukkue VPS löytyy otteluun lähdettäessä sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Pisteitä vaasalaiset ovat onnistuneet keräämään vain kuusi, joista kaikki ovat tulleet tasapeleistä. VPS metsästää siis yhä kauden avausvoittoa.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

VPS:n ottelut ovat olleet tähän menessä tylsähköä katseltavaa, sillä joukkue on keskittynyt totutusti puolustamaan – jättäen omat maalintekoyrityksensä vastahyökkäyksiin.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

KuPS puolestaan on aloittanut kauden kohtalaisesti. Joukkue majailee sarjataulukon kuudennella sijalla 16:sta pisteellä. Pistepotti pitäisi olla KuPS:n potentiaalilla saavutettua isompi, mutta tasaisesti alkaneen Veikkausliigan ansiosta kuopiolaisilla on matkaa kärkisijalle vain neljä pistettä. Joukkueella on siis hyvät asetelmat loppukaudelle mestaruustaistoa ajatellen.

Maanantaina KuPS on iso suosikki Vaasassa. VPS ei ole esittänyt vakuuttavia otteita ja joukkue joutuu vielä venymään mikäli mielivät säilyttää sarjapaikkansa. KuPS sen sijaan tulee taistelemaan jälleen Veikkausliigan kärkisijoista.

Ottelussa KuPS tulee todennäköisesti hallitsemaan enemmän palloa, VPS:n kytätessä vastahyökkäysmahdollisuuksia. KuPS:n riveistä on varmuudella sivussa Babacar Diallo, mutta muuten joukkueet pääsevät otteluun kutakuinkin optimaalisin kokoonpanoin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!