Jukurit - KooKoo

to 14.03. Klo 18:30

Jukureilla ja KooKoolla kesäloma edessä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liigan kaksi häntäpään joukkuetta kohtaavat runkosarjan viimeisellä kierroksella panoksettomassa ottelussa, kun Jukurit saa vieraakseen KooKoon. Ottelu starttaa kello 18:30.

Mikkeliläiset omalla tasollaan

Jukurit on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä ja joukkueen kausi on ollut odotetunlainen. Joukkueella on 59 ottelussa 66 kerättyä pistettä. Viime ottelussa Lukkoa vastaan mikkeliläiset esiintyivät todella pirteästi, kun he hakivat 1–6-vierasvoiton Raumalta. Ottelussa KooKoota vastaan jukurilauma on lähes täysin ehjä, mutta rosteri on silti heikoimpia Liigassa.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Jukurit menetti kesken kauden ykköshyökkääjänsä, kun Mika Partanen kaupattiin tyhjennysmyynnissä. Sen lisäksi isoja palasia lähti myös joukkueen puolustuspäästä. Mikkeliläiset ovat saaneet kuitenkin tilalle loistavia nuoria pelaajia, jotka ovat loppukaudesta säväyttäneet otteillaan, kun he ovat saaneet paljon vastuuta. JYPissä vähälle peliajalle jäänyt Anttoni Honka siirtyi loppukaudeksi lainalle Jukureihin ja kiekollinen puolustaja on ollut yksi joukkueensa pirteimmistä pelaajista. Sen lisäksi Mestiksestä, LeKin riveistä hankittu Kristian Tanus, on ollut loistava lisä Jukureiden hyökkäykseen.

Malte Strömwallia tulee ikävä

KooKoo löytyy sarjataulukosta sijalta 13. ja joukkue on kerännyt 59 otteluun 71 pistettä. Kouvolalaiset ovat viimeisestä viidestä ottelustaan napanneet kaksi voittoa.

Alkukaudesta lupaavia otteita esittänyt kouvolalaisjoukkue palasi omalle tasolleen kauden edetessä ja pudotuspelit jäivät tälläkin kaudella haaveeksi. Joukkueen kokoonpanosta löytyy huippuyksilöitä, etenkin hyökkääjä Malte Strömwall on ollut ilmiömainen ja jopa yksin pystynyt ratkaisemaan otteluista kouvolaisten hyväksi. Ruotsalaistaituri on iskenyt 51 otteluun huikeat 28+27 tehot ja löytyy sarjan pistepörssin toiselta sijalta. Strömwallin lisäksi hyökkääjät Miikka Pitkänen sekä Anrei Hakulinen ovat pelanneet loistavaa kautta, mutta edellämainittujen herrojen jälkeen tuloksentekoyksikkö jää todella kapeaksi.

KooKoon yksi suurimpia vahvuuksia on kuluvan kauden aikana ollut joukkueen ylivoima, joka on Liigan kolmanneksi paras. Myös tähän iso syypää on ollut joukkueen ykköstähti Strömwall, joka on paukuttanut kauden aikana huimat 16 maalia ylivoimalla, joka on eniten koko sarjassa yksittäisen pelaajan osalta.

Tarjolla panoksettomuutta runsasmaalisessa paketissa

Ottelun lähtökohdat ovat siinä mielessä kiintoisat, että kummallakaan joukkueella ei otteluun lähdettäessä ole minkäänlaisia panoksia. Molemmat joukkueet pystyvät maalintekoon, mutta puolustuspään tekemisessä ei ole kehuttavaa.

Panoksettomassa ottelussa ei varmasti nähdä niin tarkkaa pelaamista kuin normaalisti, joten ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää ja runsasmaalista kamppailua. Pelivalinnoiksi otteluun nostetaan yli 5,5 maalia sekä 6,5 maalia – pelaaja voi oman riskitasonsa mukaan valita näistä mieleisensä tai vaikka molemmat.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!