HIFK - Ässät

to 14.03. Klo 18:30

HIFK:lla isot panokset

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

HIFK saa torstaina runkosarjan viimeisessä ottelussaan vieraakseen Liigan selkeän sarjajumbon Ässät. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

HIFK on kiinni suorassa pudotuspelipaikassa 

HIFK löytyy otteluun lähdettäessä sarjataulukossa kuudennelta sijalta ja joukkue on kiinni suorassa pudotuspelipaikassa. Runkosarjan viimeisessä ottelussa isännillä on isot panokset, sillä Lukko on joukkueesta ainoastaan kahden pisteen päässä. Helsinkiläiset voivat siis vielä pudota pois kuuden parhaan joukosta.

Edellisistä viidestä ottelustaan HIFK on voittanut ainoastaan kaksi. Joukkue on joka tapauksessa esittänyt hyviä otteita ja parantanut peliään huomattavasti loppukautta kohden.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Lähes terveellä hyökkäyskalustolla kamppailuun pääsevän HIFK:n puolustuksesta uupuu alakerran ykkösmies Teemu Eronen, joka on loukkaantuneena. Muita merkittäviä poissaolijoita ei kotijoukkueella ole, joten sillä on kaikki aseet takoa rumat lukemat tulostaululle.

Ässiä kesäloma odottaa

Ässien osalta kausi on ollut jo pitkän tovin ohi eikä joukkueella ole illan ottelussa minkäänlaista panosta. Porilaisille kuluva kausi on ollut todella surullinen, sillä joukkueella on kasassa 59 pelatussa ottelussa ainoastaan 47 pistettä. Joukkueen tyhjennysmyynti aloitettiin hyvissä ajoin kesken kauden ja viimeisissä 10 ottelussa joukkue on pystynyt voittamaan yhden ainokaisen.

Porilaisjoukkueesta on tämän kauden osalta löytää positiivisia asioita. Joukkueen kausi ei lähtenyt missään vaiheessa käyntiin, ja kun mahdollisuus pudotuspeleihin karkasi käsistä jo hyvissä ajoin, joutui joukkue myymään avainpelaajansa pois. Ykköshyökkääjien Sakari Salmisen ja Jarno Kärjen myynnin jälkeen on joukkueella ollut entistä vaikeampaa, sillä tuloksentekoyksikkö puuttuu täysin.

HIFK ei säästele?

Helsinkiläisillä on illan ottelussa todella isot panokset ja joukkue lähtee taistoon sataprosenttisesti latautuneena, vaikka vastaan luisteleekin sarjan ylivoimaisesti heikoin joukkue. Ottelun lähtökohdat ja joukkueiden tasoerot povaavat kotijoukkueen suurimaalista voittoa ja tehtailu alkaa varmasti heti ottelun alkutahdeilla.

Kertoimenlaskijat ovat laskeneet syystäkin kotijoukkueen kertoimet todella alas, mutta HIFK:n  avauserän voitosta tarjotaan vielä hyvää kerrointa ja se toimii ykkösvalintana illan otteluun.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!