EHT to 11.11. klo 18:30

Venäjä - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raateleeko Leijonat teini-ikäisen Venäjän?

Leijonat aloittaa Karjala-turnauksen ottelulla Venäjää vastaan. Suomi lähtee avausotteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina, sillä Venäjä on taas päättänyt lähteä turnaukseen nuorisojoukkueella. Venäjä käyttääkin turnauksen U20-kisoihin valmistautumiseen, kun taas Suomi valmistuu olympialaisiin. Kerroin ei ole kummoinen, mutta näemme sen juuri ja juuri tarpeeksi houkuttelevana, jotta pelivalintamme on Suomen voitto.

Suomen joukkueeseen on valittu hyvin pitkälti parhaat Euroopassa pelaavat suomalaiset pelaajat. Jukka Jalonen kommentoi, ettei kieltäytymisiä juurikaan tullut, ja ainoat poissaolot johtuvat sairastumisista. Useat suomalaispelaajat antavat näyttöjä olympialaisiin, joten motivaatio on varmasti kohdallaan. Leijonien maalilla pelaa viime MM-kisoissa loistanut Jussi Olkinuora. Sami Vatanen ja Valtteri Filppula tuovat miehistöön NHL-kokemusta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Leijonien joukkueen runko on hyvin samanlainen kuin mitä on totuttu EHT:llä ja MM-kisoissa näkemään. Tämä on ehdottomasti Suomen etu. Jukka Jalosen puolustava ja kiekonhallintaan keskittyvä pelitapa on iskostettu jokaisen pelaajan selkärankaan. Tällä reseptillä Suomi on päässyt kaksissa perättäisissä MM-kisoissa finaaliin.

Venäjän joukkueestakin löytyy isoja nimiä. Esimerkiksi maalivahti Jaroslav Askarov ja hyökkääjä Nikita Tertyshny ovat tähtiä myös KHL-tasolla. Tasoerot joukkueen sisällä ovat kuitenkin valtavat. Erityisesti Venäjän pakisto on pullollaan pelaajia, jotka pelaavat joko divarisarja VHL:ssä tai juniorisarja MHL:ssä. Venäjällä on kahdeksan kenttäpelaajaa, jotka ovat yli 20-vuotiaita.

Suomi lähtee Karjala-turnauksen ensimmäiseen matsiinsa ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Joukkue on vuosien saatossa tottunut pelaamaan yhteen, kun taas Venäjä on liikkeellä nuorella ja epäkypsällä joukkueella. Myös yksilötaidossa Suomella on ylivoimainen etu. Näistä lähtöasetelmista pelivalintamme on ehdottomasti Suomen voitto.