Serie A la 27.11. klo 21:45

Venezia - Inter

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija Venezia kovan paikan edessä hallitsevaa mestaria vastaan

Hallitseva mestari Inter matkustaa lauantai-illan Serie A-kierroksen viimeisessä ottelussa Venezian vieraaksi. Vaikka vieraat ovatkin suuren suuria ennakkosuosikkeja tässä kamppailussa, sen kannattaa pelata pelissä tosissaan, sillä isännät pystyvät maalintekoon kotiyleisönsä edessä.

Niki Mäenpään edustama Venezia aikoo tosissaan taistella sarjapaikastaan ja se onkin onnistunut voittamaan kaksi viimeisintä peliään sarjassa ja viimeksi kotonaan se kaatoi hienosti AS Roman luvuin 3-2. Kyseisen ottelu oli hyvä esimerkki siitä, että venezialaiset pystyvät haavoittamaan suuriakin joukkueita.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Simone Inzaghin miehistö on pelannut viime aikoina vakuuttavasti ja se ei tule missään nimessä jäämään maaleitta myöskään tässä kamppailussa. Milanolaiset eivät ole jääneet kertaakaan maaleitta tämän kauden Serie A:ssa ja tämä putki ei katkea myöskään sunnuntaina.

Interin pieni ongelma tällä kaudella on ollut puolustuksen ajoittainen heikko pelaaminen. Sen alakerta ei ole ollut samalla tasolla pelillisesti, mitä se oli Antonio Conten alaisuudessa ja kotijoukkueelta löytyy taitoa tehdä maali myös sinimustien verkkoon. Erityisesti kotikentällään sillä löytyy rohkeutta hyökätä ja aiheuttaa vaaran paikkoja vieraiden maalille.

Kummankin joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä todella hyvä ja ennakkotietojen mukaan isänniltä sivussa ovat vain Luca Fiordilino sekä Tyronne Ebuehi sekä vierasjoukkueelta poissa ovat Alexis Sanchez sekä Stefan de Vrij.

BTTS(molemmat joukkueet tekevät maalin) -kohteelle tarjotaan maukasta 1,85 kerrointa, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla pienellä panostuksella. Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehokasta viime aikoina ja maaleja nähdään Venezian illassa molemmissa päissä.