Serie A su 06.02. klo 16:00

Venezia - Napoli

Lorenzo Insigne palaa Napoli-hyökkäykseen! Hurjasteleeko joukkue taululle rumat numerot?

Napolin hyökkäyskalusto vaikuttaisi jälleen olevan täydessä iskussa, eikä joukkueen sairastuvalla välttämättä ole ketään. Pari tärkeää pelaajaa toki on yhä Afrikan mestaruuskisoissa valmistautumassa finaalikamppailuun, mutta se tuskin menoa Venetsiassa haittaa. Isännänkin tilanne on parantunut sitten viime näkemän, mutta laatuero näiden ryhmien välillä on valtaisa joukkueiden edustaessa sarjan ääripäitä etenkin hyökkäyskolmanneksella.

Ennen maaottelutaukoa kaksi perättäistä ottelua vakuuttavasti voittanut Napoli pääsee otteluun Veneziaa vastaan lähes parhaalla kokoonpanollaan. Erityisen maukas uutinen joukkueen kannalta on, että niin Victor Osimhen kuin Lorenzo Insigne ovat pelikunnossa ja todennäköisesti avauskokoonpanossa. Adam Ounas on niin ikään takaisin. Hirving Lozano ja Axel Tuanzebe ovat ainoat kysymysmerkit loukkaantumisten osalta ja molempia odottavat pelipäivän kuntotarkistukset, mutta he voivat hyvinkin olla mukana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vastustajaansa nähden yli puolet enemmän maaleja tällä kaudella pyssyttäneellä Napolilla sivussa varmuudella ovat ainoastaan Andre Zambo Anguissa sekä Kalidou Koulibaly, jotka pelaavat Afrikan mestaruudesta myöhemmin sunnuntai-iltana. Isännillä Antonio Vacca sekä Sogian Kiyine puuttuvat kokoonpanosta, mutta muilta osin tilanne on parempi kuin hetkeen.

Luciano Spallettin miehistö lähti lupaavassa vireessä maaottelutauolle ja nyt sen tulivoima lisääntyy entisestään Insignen sekä Osimhenin paluun myötä. Vieraiden korkeaa maalimäärää pelataan ja linjaksi valikoidaan uhmakkaasti 2,5. Kohde osuu, kun Napoli tekee vähintään kolme maalia.

Tutustu tästä Betiven laadukkaaseen tarjontaan ja iske panokset sisään! Kilpailukykyiset kertoimet, nopeat kotiutukset ja toimiva betsialusta takaavat mielekkään kokemuksen. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista uudemmista vedonvälittäjistä ja Uhmapelaajien kautta pääset nauttimaan hienoista tarjouksista eturivissä.

10 euroa pelirahaa