Solvalla la 31.12. klo 11:30

T75-ravivihje - Vermo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häh? Aamuravit Vermossa säätä vastaan – lue 75-vihje!

Vermon 75-ravien ensimmäinen yllätys koettiin tuoreeltaan jo torstaina, sillä Vermon ravit aikaistettiin alkamaan jo lauantaina aamupäivällä. Suojasää uhkaa radan kuntoa, ja ravit pyritään ajamaan nopeutetulla aikataululla läpi, jotta kilpailijoilla olisi turvalliset ja tasapuoliset olosuhteet. Tämän vuoksi 75-peli menee kiinni jo klo 11:30. Toivotaan, että kisoja ei jouduta olosuhteiden vuoksi perumaan.

TIpsilappu kustantaa tällä kertaa sellaisenaan 60 euroa. Vermon kohdelähdöissä on tällä kertaa erityisesti pitkiä matkoja, jotka aiheuttavat olosuhteiden ohella hieman lisäpohdintaa joidenkin hevosten kohdalla. Vihjesysteemi on loppujen lopuksi kuitenkin melko selkeäpiirteinen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Piikkejä on tällä kertaa kaksi, ja ensimmäinen niistä on heti avauskohteessa. #2 All Star Mint ei ehkä ole ensimmäisillä askelilla nopein, mutta mieleisen reissun se saa silti, sillä ruuna ei säikähdä edes kuolemapaikkaa. Kuskiksi vaihtuu Jarmo Saarela, mutta aikaisemminkin luottoa saanut ruuna kelpaa varmaksi.

Vermo Areena

@VermoAreena
Hieno #ravit-päivä ja Neljä Kilomteriä huipentaa vuoden! Pauhis hakee voittoa, vuoden voitokkaimman titteliä tavoittelee All Star Mint (@TeamVermo'n oma Bolt Kronos haastaa) ja JouluCup-finaaleissa huipputaistot. Tätä kaikkea ja muuta @kavioliiga 31.12.: heppa.hippos.fi/mobiili/races/…

Toinen piikki otetaan kylmäveristen avoimesta kohteesta. Eturivi on täynnä tasaisia avaajia, ja kaikille luulisi kelpaavan suosikin selkä. Siispä #7 Pauhikselle on latu avoinna johtopaikalle, mistä koko matkan johto ei ole ollenkaan tuulesta temmattu skenaario. Näin kävi myös reilu kolme viikikoa takaperin, ja nyt haetaan toisintoa.

Toisen kohteen kylmäveritaistossa #7 Satasen Onni on kapasiteetiltaan julma, ja etenee mitä luultavimmin keulaan. On riski, että hevosella jää iso vaihde päälle, ja sen varalta otetaan varmistuksia. Takamatkalta voi tässä kohteessa olla vaikeaa saapua. Kolmannessa kohteessa on kaksi paljon luotettua menestyjää #11 Suvionni ja #3 Rannan Pomo. Siihen annetaan varoitus paalun #1 Villivisasta, joka ravatessaan voi pistää kapuloita suosikkien rattaisiin.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Neljäs kohde on todella kovatasoinen. Voittajan pitäisi löytyä neljän suosikin joukosta, joten jätetään ruksiminen niihin. Viidennessä kohteessa #6 Arctic Crownin on oltava hienon karsintavoittonsa puolesta suosikki, mutta sekin saa kaksi kaveria paalulta – tässä kohteessa ei takamatkalaisiin ole suurta luottoa, sillä paalu on suhteessa kovatasoinen, eivätkä pakin hevosten karsintaesitykset olleet suhteessa ratkaisevasti kovempia.

Rivin päättää hurja neljän kierroksen lämminverilähtö, jossa on monta kovaa pitkän matkan menijää. Poisjättö riviltä tehdään kuskinvaihdoksen vuoksi: #6 Morris saa tällä kertaa rattailleen valmentaja Kari Savolaisen, mikä heikentää skenaariota menestyksen suhteen. Niinpä tässä pärjätään viidellä rastilla.

Vihjerivi:
I: 2 All Star Mint
II: 1, 2, 7, 8
III: 1, 3, 6, 11, 16
IV: 1, 5, 8, 10
V: 1, 2, 6
VI: 7 Pauhis
VII: 5, 7, 8, 9, 10
Yht. 60€