Serie A su 08.05. klo 21:45

Verona - Milan

Tarjoileeko Verona vaikeuksia takaisin kärkeen hamuavalle AC Milanille huipputärkeässä väännössä?

AC Milanilla on mahdollisuus tarrata mestaruuteen entistä kovemmin kiinni sunnuntai-illan kamppailussa Veronan vieraana. Inter on ottelua enemmän pelanneena pisteellä edellä. Melko tärkeä matsi vierailla siis tiedossa! Vastustaja ei missään tapauksessa ole helpoimmasta päästä ja Verona on napsinut koviakin päänahkoja ja pisteitä viime aikoina. Onko mestaruutta hamuava vierailija kuitenkin liikaa?

Vierailijalla on Alessandro Florenzi mukanaan, kun se yrittää palauttaa itsenä Italian mestaruuteen kiinni Hellas Veronan vieraana. Kun Zlatan Ibrahimovickin on palannut, ainoastaan Simon Kjær puuttuu joukkueen vahvuudesta. On selviö, että ruotsalaiskonkari voi olla mahdollisesti tasaisessa kamppailussa juuri sellainen super sub, jota Milan tarvitsee. Verona nimittäin voi tehdä tästä taistelusta jännittävän – isäntä on kaatanut kolmessa edellisessä matsissaan Atalantan ja Cagliarin vieraissa sekä pelannut kotonaan 1–1-tasurin Sampdoriaa vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Atlético Madridin legendaarisen managerin poika Giovanni Simeone on ollut tällä kaudella hurjassa iskussa ja mättänyt jo 16 täysosumaa kotijoukkueen hyökkäyksessä. Yhtäkään merkittävää poissaolijaa ei vierailla ole. Simeonen ohella myös Antonin Barak sekä toinen raudanluja siipimies Gianluca Caprari täydentävät myös tulevassa matsissa isäntien hyökkäystä. Ei sinänsä olisi yllätys, jos vierailija joutuisi tässä kamppailussa antautumaan.

Isännällä on edelleen pieni mahdollisuus eurokentille, joten panoksia riittää silläkin. Seiskasijalla majaileva Fiorentina on neljän pinnan päässä, mutta loppuohjelma on toki melko haasteellinen Veronalle. Milanillakaan ei helppoudella ole mestaruuden ratkaisuhetkiä pilattu, kun heti seuraavassa ottelussa Veronan vierailun jälkeen San Sirolle saapuu Atalanta.

Pelivalintaa ei nyt tässä matsissa löydy 1×2-markkinasta. Milanin kerroin on yllättävänkin alhaalla ja tasapeliriski tässä väännössä on melko iso. Maaleilla tuskin mässäillään, mutta kyllä isännillä potentiaalia piisaa vieraiden alakerran murtamiseen. Paikkoja tulee varmasti ainakin yhteen, jos ei jopa pariinkin maaliin. Vierailija on ollut sen verran vahva viime aikoina, että sen maalittomuuteen on niin ikään vaikeaa uskoa – Olivier Giroud on avauksessa ja Ibrahimovic vaihdossa, eikä isännän alakerta ole aivan yhtä vahva suhteessa sen hyökkäyspäähän. Pelivalintana toimii, molemmat joukkueet tekevät maalin -kohde.

10 euroa pelirahaa