Serie A ma 31.10. klo 19:30

Verona - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Helsinki väsytti AS Roman! Muhiiko Serie A:ssa muhkea ja rahakas yllätys?

AS Roma ei ole viime aikoina häikäissyt, tärkein pelaaja on loukkaantuneena ja alla on pitkä vierasreissu Helsinkiin. Hellas Verona on Serie A:ssa häntäpäässä, mutta saisiko se vihdoin jo kuusi ottelua kestäneen tappioputkensa poikki? Kyseenalaisesta tulostasostaan huolimatta isäntä on onnistunut neljässä edellisessä ottelussaan maalinteossa, mikä ei sinänsä yllätä.

Vierailija on ollut viimeisen viikon aikana melko kovalla kulutuksella, kun edellisenä viikonloppuna ryhmä pelasi kotonaan Napolia vastaan ja hävisi 0–1-numeroin. Torstaina joukkue vieraili Töölössä, jossa se voitti todella hikisen ja nuhaisen iltapuhteen päätteeksi HJK:n niukasti maalein 2–1. Alkukaudella eniten tilanteita AS Romalle luonut Paulo Dybala on edelleen loukkaantuneena. Ilman argentiinalaislaituria pelaamissaan kahdessa Serie A:n ottelussa José Mourinhon miehistö on onnistunut ainoastaan kahdesti maalinteossa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Avainpelaajista esimerkiksi Gianluca Mancini, Chris Smalling sekä Tammy Abraham pelasivat Helsingissä täyden 90-minuuttisen. Sekä Lorenzo Pellegrini että Mady Camara otettiin Mourinhon toimesta vaihtoon vasta kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa ja Bryan Christante sitäkin myöhemmin. Ainoastaan muutama potentiaalisen avauksen pelaaja maanantaille sai kunnolla lepoaikaa torstaina. Leonardo Spinazzola tuli aivan lopussa kehiin ja Rick Karsdorpia ei tositoimissa nähty – pelikiellossa oli puolestaan Nicolo Zaniolo.

AS Roma English

@ASRomaEN
Pinpoint service ... and Tammy does the rest! 🎯

#ASRoma | @tammyabraham

Isännillä on sauma yllätykseen ja tässä kannattaa katsoa hieman tulosten taakse. Vaikka alla on kuusi perättäistä tappiota, ovat ne tulleet pääasiassa todella niukasti. Hyökkäyspäässä on tullut tulosta muutenkin, mutta omissa on vuotanut. Saadaanko Roman väsynyt yläkerta kuitenkin maanantaina kuriin? Ilman Dybalaa Mourinhon miehistö on ollut kuin varjo aivan alkukaudesta, eikä Verona ole sarjasijoituksestaan huolimatta helppo nakki. Pelivalinnaksi maistuu “Tuplamahdollisuus – 1X” eli matsin päättyessä kotivoittoon tai tasapeliin saadaan massit himaan.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ kotivoitto tai tasapeli -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – 1X” sisään 25€ panoksella.
4. Jos ottelu päättyy Veronan voittoon tai tasuriin, saat 49,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.