Serie A la 30.10. klo 19:00

Verona - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juventus pakkovoiton edessä Veronan vieraana

Kärjen vauhdista pahasti pudonnut Juventus tarvitsee kipeästi kolme pistettä, kun se kohtaa Stadio Bentegodilla Hellas Veronan. Klo 19.00 alkavasti kamppailusta tulee todella tasainen ja Juve saa tehdä täyden päivätyön voittaakseen vahvan kotijoukkueen.

Veronalaiset lähtevät tähän taistoon kolmen pelin kotivoittoputkessa ja se on pelannut kotiyleisönsä edessä erittäin laadukasta jalkapalloa. Se on tehnyt näissä kolmessa ottelussa peräti 11 maalia ja se on löytänyt todella toimivan pelitavan, jolla haastetaan myös Juventus.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Massimiliano Allegrin käskyttämä Juve alkoi jo löytävän omaa pelaamistaan, mutta viime kierroksella se pudotettiin takaisin maan pinnalle, kun se hävisi kotonaan Sassuololle luvuin 1-2 ja ratkaisumaali tuli aivan viimeisellä minuutilla.

Veronan viimeisimmässä kotiottelussa se kohtasi Lazion ja tässä 4-1-voittoon päättyneessä kamppailussa veronalaiset loivat todella paljon laadukkaita maalipaikkoja vieraiden maalille ja se pystyy samaan myös torinolaisia vastaan.

Loukkaantumisia ei kummallakaan joukkueella ole juurikaan ja molemmat pääsevät illan näytökseen laadukkailla avauksilla. Kotijoukkueelta puuttuvat vain Nicolo Casale sekä Gianluca Fabrotta ja vierailta puolestaan sivussa ovat Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio sekä Moise Kean.

Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on toiminut loistavasti viime aikoina ja etenkin kotonaan myös Verona on kykenevä tekemään vähintään maalin Juventuksen verkkoon. BTTS(molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteelle tarjotaan kerrointa 1,70 ja tätä kannattaa kokeilla isolla panostuksella.