su 26.05. klo 16:00

Formula 1 - Monacon GP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Verstappen putosi voittokamppailusta jo aika-ajoissa! Ottaako kotiyleisön lemmikki omansa Monacossa?

Monacon GP ajetaan tänä viikonloppuna ja siitä voi kehkeytyä jännitysnäytelmä. Red Bull ei onnistunut aika-ajoissa ja edellisenä viikonloppuna Emilia-Romagnan kisassa kilpakumppanit pysyivät voittoon ajaneen Max Verstappenin takana ainoastaan mestarikuljettajan erinomaisen suorituksen ansiosta. Ferrari lähtee paalulta, mutta voiko voittoon silti iskeä joku muu?

*Jopa satkun edestä helppoa! Nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – toimintaohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Verstappen epäonnistui Monacon aika-ajoissa niin pahasti, että auton nykykunto sekä erittäin hidas kisarata huomioiden hollantilaisen voitto näyttää todella epätodennäköiseltä. Lähtöruutu on vasta kuudes. Kuten tiedetään, tällä katuradalla ei ylimääräisiä ohituspaikkoja tarjoilla ja todella usein jo aika-ajot ovat näyttäneet vahvasti suuntaa loppujärjestykselle.

Scuderia Ferrari HP

@ScuderiaFerrari
Moving on UP! 🫡 @charles_leclerc's 24th pole position puts him second on Ferrari's all-time pole leaderboard behind Michael Schumacher 👏

#MonacoGP 🇲🇨 #F1

Kotiyleisön suuri suosikki Charles Leclerc ajoi paalulle, mutta kakkosruudusta ennen miehen tallikaveria Carlos Sainzia lähtee kuitenkin Oscar Piastri. Piastri ajaa tällä hetkellä tallikaverinsa Lando Norrisin kanssa todennäköisesti Formula 1 -sarjan nopeinta autoa, mutta siitä ei välttämättä Monacon radalla ole tarpeeksi etua. Uhmapelaajien papereissa taistelu voitosta ja palkintokorokesijoituksista käydään ainoastaan Ferrarin ja McLarenin välillä. Italialaistalli lähtee aika-ajojen huippusuorituksen myötä radalle selvähkönä ennakkosuosikkina – takaa tuleville Piastrille ja Norrisille ei ole mitään luvassa ilmaiseksi.

Aika-ajoissa erot pysyivät alusta loppuun saakka erittäin pieninä ja samaa on odotettavissa sunnuntain pääkisalta. Betsivalinta perustetaan tähän ja lämätään lapulle alle viiden sekunnin voittomarginaalia sopivalla panostuksella.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittomarginaali – alle 5 sekuntia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.