Mestarien liiga ti 26.07. klo 20:00

Viktoria Plzeň - HJK

HJK:n mahdollisuus jatkopaikkaan vaikuttaa kaukaiselta – isäntä ei ole hävinnyt yli vuoteen kotonaan

HJK hävisi viime viikolla kotiottelussaan Viktoria Plzeňille numeroin 1–2, joten suomalaisjoukkue lähtee vieraskamppailuun hankalasta takaa-ajoasemasta. Viime kauden Tšekin mestari oli edellisessä matsissa voitostaan huolimatta odotettua vaisumpi ja Klubi onnistui luomaan vaarallisia tekopaikkoja. Laadukkaita pelaajia pursuava tšekkiläismiehistö kuitenkin oli tehokkaampi. Vieraiden sarjakausi ei ole vielä käynnistynyt, joten sen edellinen kamppailu on viime viikon Helsingin visiitti – HJK:lla puolestaan oli viikonloppuna Veikkausliigaa.

Huonosti HJK ei viime viikon ottelussaan hallitsevaa Tšekin mestaria vastaan pelannut, vaikka takkiin tulikin. Malik on tullut ryminällä sisään Klubi-hyökkäykseen ja raamikkaasta viimeistelijästä voi olla helsinkiläisittäin vielä paljon iloa tällä kaudella. Lauantaina joukkue vieraili Tampereella Ilveksen kotinurmella hakien niukan voiton matsin loppupuolella tulleilla osumilla lukemin 1–2. Klubi sai melko hyvin lepuutettua tärkeimpiä pelaajiaan. Tuoreista vahvistuksista Paulus Arajuuri ei ole edelleenkään pelivalmis.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sairastuvalla Toni Koskelan miehistön osalta jatkavat edelleen Valtteri Morén, Riku Riski, Joona Toivio sekä Manuel Martic. Riku Riski on hakenut viime aikoina pelituntumaa Klubi 04 -miehistön mukana ja Miska Ylitolva pelasi Ilves-matsissa ensimmäistä kertaa pitkän poissaolonsa jälkeen. Suuria muutoksia viime viikkoon ei siis pelaajiston osalta ole tulossa, mutta olosuhteet ovat jokseenkin toisenlaiset.

Doosan Arenassa on käytössä luonnonnurmi, mikä on heti alkuunsa erottava tekijä viime viikon matsiin. Kotijoukkue Plzeň on vääntänyt kotonaan reilun vuoden putkeen tappioitta ja viisinumeroinen kotiyleisö odottelee jatkopaikkaa myös HJK-matsissa. Kuten viime viikon vihjeessä pohjustettiin, on isäntä saanut todella hyvin pidettyä runkonsa kasassa suhteessa viime kauteen, eikä se ole juurikaan heikentynyt. Mestaruus oli pieni yllätys, kun se tuli lopulta selvähköllä seitsemän pinnan erolla Slavia Prahaan ja taustalle jäi myös toinen pääkaupungin jättiläinen Sparta.

HJK ei ollut viime viikon matsissa läheskään niin kovassa mankelissa kuin odotettiin, mutta vierasmatsista on takuulla luvassa hankala. Malik on saanut hyvää pelituntumaa Klubi-hyökkäyksen kärjessä ja olisi yllätys, mikäli ghanalainen ei avaisi. Vierailija joutunee tällä kertaa entistä enemmän vastaiskujen varaan, mutta sillä on aseita horjuttaa isäntää. Voitto saattaa olla kiven alla, mutta maalipaikoille Klubi pääsee varmasti. Viime aikoina reppu on alkanut heilua, joten miksipä ei myös Plzeňissä? Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa