ma 01.04. klo 22:00

Villarreal - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Villarrealin madridilaisvastustaja suorittaa kehnosti vieraissa! Onko maanantaina agendalla kotijuhlat?

La Ligasta tarjoillaan viihdyttävä maanantaifutispläjäys, kun Atlético Madrid pyrkii kaatamaan Villarrealin Estadio de la Cerámicalla ja palaamaan takaisin kärkinelikkoon. Vaikean kauden pelannut kotijoukkue sai neljä peräkkäistä voittoa alle ennen maaottelutaukoa, joten putoamistaistolle heitettiin sentään lopullisesti hyvästit.

*Nappaa ilmaisveto ja depobonari! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Marcelino García Toralin suojatit ovat nyt oikeastaan jo lähellä europaikkojakin, joten pelattavaa Keltaisella sukellusveneellä vielä piisaa, vaikka Eurooppa-liigassa tuli lähtö Marseillen käsittelyssä. Maanantain vieras on sen sijaan vielä mukana UCL:ssä ja seuraava koitos Atléticolla on 10. päivä huhtikuuta juuri Dortmundia vastaan, joten maanantaihin Diego Simeone pääsee lataamaan täydet paukut tulevan pitkän levon turvin.

Villarreal CF

@VillarrealCF
Stay positive 🤙


Villarrealilta Kiko Femenía ja Alberto Moreno kärsivät pelikieltoja ja Yéremi Pino, Denis Suárez ja todennäköisesti Éric Bailly sekä Ramón Terrats miehittävät sairastupaa. Atletilta Rodrigo De Paul ja Nahuel Molina ovat pelikiellossa ja Thomas Lemar sekä Mario Hermoso lasaretissa. César Azpilicuetalla on ollut myös pieniä lihasvaivoja ja maanantain suhteen on vielä kysymysmerkkejä ilmassa.

Atlético voitti talvikuukausina vieraissa vain Granadan ja Lugon, kun Copa del Rey ja europelit lasketaan mukaan. Vieraissa Simeonen suojateilla on ollut jo pidempään hankalaa ja hyvään formiin äitynyttä Villarrealia kelpaa lähteä napsimaan peleille näillä kertoimilla – vetovalintana on Villarreal +0 eli tasurilla panokset palautuvat.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Villarreal +0 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.