su 04.06. klo 19:30

Villarreal - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nouseeko Atlético kakkoseksi? Simeonen ryhmällä on motivaatioetu sunnuntain huippumatsissa!

Villarreal ja Atlético Madrid kohtaavat sunnuntaina La Ligan päätöskierroksella Estadio de la Cerámicalla. Pelissä ei kovin isoa panosta enää panosta ole, kun europelipaikat on jaettu – toisaalta Atlético voisi vielä nousta Real Madridin ohi kakkoseksi ja päästä korkeammille palkintorahoille. Motivaatioedun voi siis nähdä olevan madridilaisten puolella.

Villarreal on sunnuntaina kehissä ilman Alfonso Pedrazaa, Raúl Albiolia, Juan Foythia, Francis Coquelinia sekä José Luis Moralesia. Atletilta Rodrigo De Paul on pelikiellossa ja lasaretissa ovat José María Giménez, Memphis Depay, Jan Oblak ja Reinildo Mandava. Yannick Carrasco voi olla myös sivussa nenäoperaation takia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Diego Simeonen luotsaama vierasjoukkue on ollut kevätkaudella La Ligan kirkkainta eliittiä, mutta Barcelonan tuloskunto oli lopulta sen verran hurja, ettei Madridin seuroilla ollut enää mitään asiaa mestaruuskamppailuun. Positiivisella tavalla keväällä yllätti etenkin Atletin kyky luoda maalipaikkoja ja viimeistellä ne tehokkaasti – Antoine Griezmannille kuuluu tästä iso kiitos.

Cerámican matsiin lähtee ohut betsi Atléticon suoralle voitolle. Jos ja kun motivaatiota hieman on enemmän vieraiden leirissä, pitäisi Simeonen poppoon olla tässä vähintäänkin marginaalinen suosikki. Nyt kertoimista on leivottu tasabuukki, mikä kelpaa kyllä Uhmapelaajille!

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.