La Liga la 27.11. klo 22:00

Villarreal - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kerroinkarkkia tarjolla! Villarreal – Barcelona ei jätä kylmäksi!

La Ligassa nähdään lauantain päätteeksi loistava matsi, kun Barcelona matkaa Vila-Realiin. Molemmilla joukkueilla on alla UCL-ilta tiistailta, joten happoja voi jonkin verran olla pohkeissa. Kerroinasettelu mieltää ottelun tasaiseksi ja sitä se varmasti tuleekin olemaan. Vetoideana on suurimaalisuus.

Xavi kaivanee tällä kertaa Ousmane Dembélén alusta asti kentälle, mikä tarjoaa mm. Memphis Depaylle tarvittavaa tukea hyökkäyksessä. Ronald Araújo on näillä näkymin mukana, mutta penkillä. Martin Braithwaite, Ansu Fati, Pedri ja Sergio Agüero jatkavat sivussa. Sergi Roberto on puolestaan epävarma. Villarrealilla ainoastaan Gerard Morenoon kohdistuu kysymyksiä, mutta avaripaikka ei ole oletuksena.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Domagoj Kostanjšak

@DKostanjsak
A small sample & as ever, all depends on his availability but Dembele can be a very big piece of Xavi's jigsaw.

Yesterday was a good example. He adds more threat & urgency to Barcelona's attacks, something they sorely miss.

Depends completely on him though. Stay fit, please.


Villarreal ja Barcelona ovat La Ligan kärkeä, mitä tulee aggressiiviseen prässipelaamiseen – Xavin kanssa Blaugrana prässää yhä kovempaa. Prässi ei ole vielä ollut supertehokasta, mutta pienin askelin mennään eteenpäin. Villarreal rakentaa alhaalta hiukan lauantain vihulaistaan suoraviivaisemmin.

Peleille otetaan yli 2,5 maalia. Barcelonan sairastuvan vähitellen tyhjentyessä saadaan Memphisille parempi tuki ja Villarrealilla on puolestaan kelvollisia aseita Barcelonan prässin ohittamiseen mm. Dani Parejon kautta. Toisella puoliajalla gung ho-meininkiä ei voi poissulkea, etenkään heti UCL-rasitusten jälkeen. Tulevina viikkoina Barcelonan matsien overit saattavat maistua poikkeuksellisen hyvin, mutta jo nyt kannattaa suunnata Coolbetille ja hyödyntää ilmava kerroin!