Mestarien liiga ke 06.04. klo 22:00

Villarreal - Bayern München

Villarreal joutuu Bayern-nimiseen mankeliin!

Tämän kauden Chämppärin mustaksi hevoseksi pyrkivä Villarreal haastaa seuraavaksi Bayern Münchenin. Rasti lienee turhankin kova Keltaiselle sukellusveneelle ja haaste on kuluvan sesongin kovin. Bayernin suosikkiasema on jättimäinen, mutta avausosaan Cerámicalle vieraskertoimista löytyi jopa hieman yllättäen kunnolla pelattavaa!

Bayern on reissussa ilman Corentin Tolissoa, Eric-Maxim Choupo-Motingia sekä Bouna Sarria. Alphonso Davies on mukana geimeissä ja jopa avariin on mahdollisuuksia. Lisäksi myös Leon Goretzka on toipunut parahiksi kevään kiimapeleihin. Alberto Moreno on Villarrealin riveistä loppukauden sivussa ja Boulaye Dia on näillä näkymin myös poissa. Samu Chukwuezella on mahdollisuuksia kokoonpanoon.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Villarreal selätti neljännesvälierissä Juventuksen oltuaan kuitenkin pitkiä aikoja paluuosassa Torinossa alakynnessä. Tuolloin Gerard Morenon paluu osoittautui ratkaisevaksi tekijäksi ja nytkin Unai Emeryn toivo lepää Espanjan maajoukkueen tähtihyökkääjässä. On kuitenkin etukäteen todennäköistä, että Villarreal joutuu jo avausosassa todelliseen selviytymistaistoon, sillä vastustaja on yksinkertaisesti monta luokkaa kovempi.

Painetaan kupongille Bayernia -1:n aasialaisella tasoituksella. Tasoerossa ei ole mitään epäselvää ja pari voi ratketa ilman Emeryn ryhmän nappisuoritusta jo Espanjassa. Goretzkan ja Daviesin paluu kokoonpanoon lisää entisestään müncheniläisten tulivoimaa ja näillä kertoimilla kelpaa tuutata vieraille jo kohtalaista paukkua. Bayern on aivan omalla tasollaan tässä parissa ja kertoimissa tämä ei näy mielestäni riittävästi.

10 euroa pelirahaa