La Liga la 12.03. klo 19:30

Villarreal - Celta Vigo

Hyökkäävän futiksen juhlaa luvassa Vila-Realissa!

Villarrealilla on ensi viikolla tärkeä deitti Torinossa, mutta ensin on pidettävä fokus La Ligassa. Lauantaina Celta Vigo saapuu vieraaksi Cerámicalle ja matsista voi hyvällä syyllä odottaa viihdyttävää ja maalirikasta. Molemmat joukkueet nojaavat vahvaan hyökkäyspeliinsä ja intensiiviseen prässiin, joten kyllähän tähän over maistuu.

Villarrealin riveistä Gerard Moreno jatkanee sivussa ja vaikuttaa siltä, että Torinon reissukaan ei ole ihan kirkossa kuulutettu. Alberto Morenon polvi on hajalla ja pitkä saikku on edessä. Juan Foyth, Paco Alcácer ja Rubén Peña ovat kysymysmerkkejä. Arnaut Danjuma ja Yéremi Pino ovat keltapaitojen onneksi huippuformissa, joten maalinteon kanssa ei pitäisi olla ongelmia.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!


Celtalla on alla seitsemän maalin trilleri Mallorcaa vastaan. Iago Aspas ratkaisi matsin pisteeltä miehen alivoimalla Hugo Mallon lennettyä suihkuun. Celta-kippari Malloa ei nähdä kentällä siis lauantaina, mikä on iso takaisku Celtan alakerralle. Muita poissaoloja ei pitäisi vierailla olla, joten Aspasin johdolla pyritään taas pahantekoon.

Lapulle lähtee pidemmittä puheitta over 2,5 maalia, jolle voi hyvin mielin sijoittaa keskimääräistä enemmän. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä pisteet jaettiin 1-1 -lukemin, mutta maalipaikkoja luotiin liukuhihnalta ja fair score oli noin 1-2/1-3.

10 euroa pelirahaa