Mestarien liiga ti 03.05. klo 22:00

Villarreal - Liverpool

Villarreal pyristelee, mutta se ei riitä finaalipaikkaan! Under-kertoimessa on hyvin ilmaa

Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet jopa 100 egen kierrätysvapaan ilmaisvedon lunastamiseen!

Illalla tiedetään jo varmasti toinen UCL-finalisti, sillä Villarreal isännöi Liverpoolia semifinaalien paluuosassa. Pool oli suvereeni Anfieldilla ja vaikka Villarreal onnistui pelaamaan defensiivisesti ehjän matsin, oli lopputulos silti ansaittu. Cerámicalla Unai Emeryn on keitettävä kaikkien aikojen keitokset, jotta Liverpool vielä finaalista kammetaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kotijoukkueen kokoonpanossa on vielä kysymysmerkkejä Arnaut Danjuman ja Gerard Morenon osalta – jälkimmäinen on todennäköisemmin mukana. Yéremi Pino ja Alberto Moreno ovat varmasti sivussa. Vierailta vain Roberto Firmino on sairastuvalla – Divock Origi kuntoutui ajoissa vatsavaivoistaan.


Jürgen Kloppin suojatit ovat käytännössä ratkoneet kaksi edellistä ottelupariaan jo avausosassa ja näitä on seurannut selvästi heikompi esitys paluuosaan. Tänäänkin kupletin juoni on se, ettei Pool lähde pelaamaan uhkarohkeaa futista – silmällä on pidettävä myös Valioliigan mestaruuskamppailua, jossa seuraava iso matsi odottaa jo viikonloppuna Tottenhamia vastaan.

Pelataan lapulle under 3 eli tasan kolme maaliakin riittäisi vielä panoksen palautukseen. Poolin iskiessä avausosuman pari on käytännössä ohi ja himmailu voi etenkin vieraiden osalta alkaa. Villarrealin yltäminen maalintekoon on työn ja tuskan takana, etenkin jos Moreno & Danjuma -tandem ei ole täydessä kunnossa.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon tämän vihjeen avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto alle 3 maalille.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa