ke 06.12. klo 22:00

Villarreal - Maccabi Haifa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joukkue kuin uudestisyntynyt! Jatkuuko uusvanhan valmentajan komea pisteputki Eurooppa-liigassa?

Villarrealin sairastuvalta kuuluu iloisia uutisia keskiviikolle siirretyn Eurooppa-liigan ottelun alla. Maccabi Haifalla ei matsissa ole mitään panosta, mutta isännillä sitäkin enemmän. Keltainen sukellusvene on uuden valmentajansa alaisuudessa saanut etenkin hyökkäyspäässä kaivattuja onnistumisia – jopa hieman siipirikkoisena.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä pelaa edelleen tasapäisesti Rennesin kanssa lohkovoitosta. Jos se onnistuu kotonaan Maccabi Haifan keskiviikkona kaatamaan, ratkaisee viimeisen kierroksen keskinäinen vierasottelu piikkipaikan kohtalon ranskalais- ja espanjalaisjoukkueen välillä. Maccabi Haifa on jäämässä lohkojumboksi, kun saldona on vain yksi tasapelipiste neljässä kamppailussa.

Viime aikoina loukkaantumisen takia sivussa ollut, mutta alkukaudella Villarrealin harvoihin ilonaiheisiin lukeutunut Alexander Sørloth saattaa toipua pelikuntoon Maccabi Haifa -otteluun. Vaikka Aissa Mandi, Yeremy Pino sekä Denis Suarez toki jatkavat sairastuvalla, olisi norjalaishyökkääjän paluu erittäin toivottu uutinen keltapaidoille. Edellisessä matsissa pientä kolhua saanut Gerard Moreno on puolestaan varmuudella pelikunnossa.

Marcelino korvasi muutama viikko sitten Pachetan päävalmentajana ja ainakin toistaiseksi päätös koutsin vaihtamisesta vaikuttaisi olleen oikea. Neljästä ensimmäisestä kamppailustaan Villarrealia ensimmäisen kerran jo vuosina 2013–2016 luotsanneen espanjalaiskonkarin alaisuudessa joukkue on voittanut kolme ja pelannut yhden tasurin. Viime viikon Panathinaikos-kotikamppailussa joukkueen alku oli loistava ja se johti jo 3–0 – kokonaiskuva jäi reilusti plussan puolelle, vaikka kreikkalaisvierailija kiri vielä maalin päähän.

Pelivalinnaksi keskiviikolle isketään, että kotijoukkue onnistuu maalinteossa vähintään kolmesti (Villarreal yli 2,5). Marcelinon alaisuudessa hyökkäyspelaaminen on hivenen suoraviivaistunut ja joukkue luo hyvin tilanteita kovempiakin ryhmiä vastaan. Maccabi Haifa ei ole erityisen laadukas joukkue. Toisaalta Gerard on pelikunnossa, mikä tarkoittaa automaattisesti hikisiä hetkiä vieraiden alakerralle.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi futiksen eurokarkeloissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.