ti 23.11. klo 19:45

Villarreal - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heruuko pisteitä? Michael Carrick johtaa Manchester Unitedia tärkeässä kamppailussa Mestarien liigassa

Villarreal kohtaa useampien heikkojen Valioliiga-esiintymisten seurauksena valmentajansa viikonlopun päätteeksi irtisanoneen Manchester Unitedin. On kiinnostavaa nähdä pelillinen muutos, kun etenkin joukkueen tähtipelaajien kunnioituksesta ja tuesta nauttinut norjalaismanageri on poissa. Väliaikaisesti englantilaismiehistöä johtaa Molden enkelin kakkosmiehenä nähty englantilaisvalmentaja.

Yksi aikakausi tuli viikonloppuna päätökseensä Ole Gunnar Solskjærin saatua lähtöpassit Manchester Unitedista lauantaina Watfordia vastaan tulleen 4–1-tappion seurauksena. Potkuja oli toki väläytelty aiemminkin, sillä Unitedin tulokset ovat heitelleet merkittävästi. Michael Carrick johdattaa joukkueen Vila-realiin, kun pelataan todella tärkeistä pisteistä Mestarien liigassa. Jää nähtäväksi, miten vierailija reagoi valmentajavaihdokseen kenttätapahtumien osalta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkue Villarreal joutuu tulemaan toimeen ilman tärkeää hyökkääjäänsä Gerard Morenoa sekä laitapuolustajaa Serge Aurieria. Svussa saattavat olla myös Etienne Capoue sekä Arnaut Danjuma, mutta yhtä hyvin nämä saattavat olla kunnossa – miesten pelaaminen selviää juuri ennen ottelua. Manchester Unitedilla sivussa ovat ainakin koronatestistä positiivisen tuloksen saanut Mason Greenwood, Paul Pogba sekä Raphael Varane. Mahdollisesti poissa ovat myös Edinson Cavani sekä Luke Shaw.

Pelivalintaa pohdittaessa huomioidaan Unitedin tilanne, joka ei varsinaisesti ole vakaalla pohjalla. Carrick on todennäköisenä väliaikaisen väliaikaisena koutsina melko epäkiitollisessa paikassa viikonlopun umpisurkean esityksen jälkeen. Muutoksia kokoonpanossa nähtäneen, mutta etenkin vieraiden alakerta on todella sekaisin. Kentällä on näkyvissä ongelmia, joita ei pelkällä valmentajavaihdoksella tai parissa yössä pysty korjaamaan.

Kohdevalinnaksi otetaan Villarrealin voitto (1X2). Isäntä on ollut La Ligassa kohtuullisessa vireessä ja se on osoittanut aiemminkin tällä kaudella ja jo edellissesongilla olevansa pirullinen vastustaja Unitedille. Voitolla Villarreal siirtyisi yksin lohkokärkeen ja tarraisi entistä tiukemmin kiinni jatkopaikkaan.