La Liga ma 17.10. klo 22:00

Villarreal - Osasuna

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa lapulle! Keltainen sukellusvene upottaa maanantaina keskikastin kilpakumppaninsa!

La Ligan ylemmässä keskikastissa majailevat Villarreal ja Osasuna kohtaavat maanantaina Ciutat de Valèncialla, jossa Villarreal on oman stadionremonttinsa ajan evakossa. Kotijoukkue lähtee koitokseen reiluna ennakkosuosikkina ja Uhmapelaajatkin ottaa lapulle Villarrealia.

Unai Emery joutuu vieläkin pärjäämään ilman hyökkäyksen luottohevostaan, sillä Gerard Moreno jatkaa vielä pari viikkoa lasaretissa. Juan Foythkaan ei pelaa maanantaina ja Francis Coquelin lienee varotoimenpiteenä sivussa. Osasunalta on vuorostaan Unai García ja Rubén Peña pelikiellossa ja Kike Saverio kuntouttaa akillesjännevammaansa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

C. A. OSASUNA

@osasuna_en
💫 Small touches of magic 💫


Täysi pistepotti on karttanut Osasunaa nyt kolme kierrosta putkeen – tässä rupeamassa on kohdattu Getafe, Real Madrid ja Valencia. Osasunan alakerran poissaolot vaikuttavat jopa aavistuksen kriittisiltä, jos ottaa Los Rojillosin viimeisimmän ottelun huomioon. Valencia aiheutti tuolloin El Sadarilla Osasunan hitaalle alakerralle isoja vaikeuksia.

Villarrealilla oli torstaina Konferenssiliigassa peli, mutta kuten on tullut jo tavaksi, Emery lepuutti koko ykkösavaustaan. Osasuna ei siis saa hyvästä lepotilanteestaan juurikaan etua. Otetaan Villarrealia -1:n aasialaisella tasoituksella lapulle. On perusteltua odottaa Villarrealin jyräävän maanantaina näistä lähtökohdista kolmeen pisteeseen.