La Liga la 12.02. klo 17:15

Villarreal - Real Madrid

Real altavastaajana reissupelissä! Vai onko sittenkään?

La Ligassa nähdään viikonloppuna pari herkullista kamppailua. Aloitetaan spekuloinnit Villarreal – Real Madridista! Los Blancos on sarjataulukossa melko suvereenissa johdossa, mutta vielä ei ole tietenkään pokaali plakkarissa. Villarrealin voittamalla olisi taas yksi iso askel otettu kohti mestaruutta. Kertoimet riittävät tällä kertaa Real Madridin betsaamiseen!

Villarrealin riveissä on yksi paha poissaolo, sillä Gerard Moreno on loukkaantuneena ja ilmeisesti ensimmäinen Juventus-matsikin menee sivu suun. Boulaye Dia treenaa tänään perjantaina ekaa kertaa Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen ja Rubén Peña sekä Francis Coquelin ovat Morenon seurana lasaretissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Real Madridilla on myös todennäköinen hankalasti korvattava poissaolo Karim Benzeman muodossa. Mariano ja Ferland Mendy ovat myös epävarmoja. Real pelaa ensi viikolla PSG:tä vastaan Pariisissa ja tuota matsia pidetään jo silmällä, joten on todennäköistä että Mendy & Benzema pelaavat vasta silloin isompia minuutteja.

Vedetään Los Blancosia näillä kertseillä tasurivarmistuksella lapulle. Jos Moreno pelaisi niin ostaisin Villarrealin suosikkiaseman melko mukisematta. Nyt en osta. Tasainen match-up tämä on varmasti eikä vieraillekaan ole tiedossa helppoa iltaa ilman Benzemaa. Hieman silti vieraskerrointa tässä on kohoteltu liikaa.

Ota Real Madridista kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Real Madridin kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Realin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA REAL MADRIDIA TÄSTÄ >>>

10 euroa pelirahaa