La Liga su 08.05. klo 17:15

Villarreal - Sevilla

Tahkotaanko Cerámicalla underin merkeissä?

Europaikoista ja putoamisesta käydään vielä Espanjassa kuuma taisto. Sunnuntaina Madridin derby vie tietenkin isoimman huomion, mutta panosten puolesta Villarreal – Sevilla on etukäteen huikea matsi. Sevilla voitolla varmistaisi jo pitkälti paikan Mestarien liigassa ja Villarreal jahtaa puolestaan alempia europaikkoja – Eurooppa-liigakin on ihan haarukassa.

Unai Emery ei pressitilaisuudessa ajatellut ainakaan vedonlyöjiä, sillä useampi pelaaja on suluissa. Gerard Moreno ja Alberto Moreno eivät pelaa, mutta Arnaut Danjuman, Yéremi Pinon, Raúl Albiolin, Dani Parejon ja Francis Coquelin tilaa ei vahvistettu. Kyse on kolmen viimeksi mainitun osalta lähinnä rasituksesta, joten todennäköisemmin ovat mukana kuin eivät.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Sevilla lähtee reissuun ilman Susoa, Anthony Martialia, Karim Rekikiä sekä Fernandoa. Kokoonpano on siis vahva, mutta peliesityksissä on ollut hiljattain paljon toivomisen varaa. Nyt pitäisi olla tuoreemmat jalat kuin UCL:ää tiistaina pelanneella vastustajalla, mutta ei tästä toki isoa etua vieraille lasketa.

Painetaan lapulle underia! Moreno on Villarrealille iso poissaolo ja vastaavasti toiselta puolelta Youssef En-Nesyri on ollut kevään syväjäässä. Sevilla kyennee pitämään pelin maltillisissa lukemissa – Jules Koundén ja Diego Carlosin johtama alakerta on La Ligan kirkkainta parhaimmistoa. Intensiteettiä kyllä piisaa, mutta maalipaikkoja tuskin on silti ennakkoon liikaa tulossa kummassakaan päässä.

10 euroa pelirahaa