ma 17.04. klo 18:30

Vilpas - Karhu Basket

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroopassakin menestynyt Karhu on armoton vastus – Vilpas kovilla kotonaankin!

Korisliigassa ollaan menty jo välierävaiheeseen, ja Karhu Basket ehti kotihallissaan ottaa selkeän voiton Vilppaasta. Nyt ralli siirtyy Saloon, jossa Vilpas yrittää tsempata kivikovaa Karhua vastaan oikein tosissaan. Helppoa ei tule olemaan, sillä eurokentilläkin upeasti menestynyt Karhu on näille leveysasteille aivan hirvittävän kova pala purtavaksi. Kaiken pitäisi onnistua optimaalisesti, eikä heikkoja hetkiä saisi tulla yhtään, sillä niistä rangaistaan armotta.

Ensimmäisessä ottelussa piste-ero repesi ensimmäisen jakson lopulla, ja peli oli selvä jo puoliajalla, sillä Vilpas sortui omalla alueella liiallisiin pallonmenetyksiin. Ajoittain Vilpas pääsi peliin mukaan, mutta perussuorittamista salolaiset eivät saaneet pidettyä vaaditulla tasolla. Karhun laadukkaista jenkeistä Jaye Crockett oli Vilppaalle jatkuva riesa, eikä miestä saatu kuriin oikein millään. Kotiläksyjä jäi maanantaiksi ja reippaasti jäikin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Karhubasket

@Karhubasket
Vireokooste perjantaina pelatusta ensimmääsestä välierämatsista.

youtu.be/-COJ-dRzVBca

#Pantterijahti #Korisliiga #FearTheBear #OranssiOnMeirän

Vieraissakin Kauhajoen ylpeys on iso suosikki, sillä se on pallovarmempi ja yleisesti ottaen laadukkaampi yhdistelmä. Vilpas on tietenkin kotonaan osannut yllättää ennenkin, ja ensimmäiseen välierämatsiin kotona tullaan lataamaan omat ja varastetut. Vilpas saa lähes kymmenen pisteen tasoituksen, mutta tähän ei silti uskalla tarttua – niin kova on Karhu tällä hetkellä.

Sen sijaan pistemääriin tartutaan oikeinkin mielellään. Ensimmäisessä ottelussa joukkueet nakuttivat yhteensä vain 143 pistettä, ja yli 30 pistettä korkeampi totals-raja tuntuu hurjalta tähän saumaan, vaikka kyllä Karhu on pahimmillaan kova pistelinko. Laitetaan XLBet laulamaan, ja underia kuitille – näin se käy!