Korisliiga ke 04.05. klo 18:30

Vilpas - Karhubasket

Karhua on vaikea pysäyttää!

Ensimmäisessä Korisliigan finaalissa Kauhajoen Karhubasket oli ensimmäisen jakson verran tiukoilla Salon Vilpasta vastaan, mutta sen jälkeen pohjalaiset menivät menojaan, eikä ottelun voittajasta jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Play offien kestäessä on sanottu, että Karhu on asettanut uudet standardit Korisliigassa pärjäämiseen – taso on nyt todella kova, ja muilla on tekemistä.

Ensimmäisen ottelun edetessä Vilppaan takamiehiin kohdistui alituinen paine, ja joukkue ajautui lukuisiin pallonmenetyksiin. Samalla Karhun heitto alkoi tippua, ja homma olikin pian taputeltu. Toki Salossa ottelu on lähtökohtaisesti oltava tasaisempi, mutta suosikkina Karhubasketia on silti pidettävä, ja olisi melkoinen järkytys, jos se ei voittaisi tämän kauden mestaruutta selkeällä marginaalilla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vilppaan leirissä Karhun suurimmat vahvuudet tiedettiin jo erittäin hyvin etukäteen, muttei niille silti pystytty tekemään mitään. Kotona geimi menee hieman uusiksi, mutta Vilppaan on pystyttävä monipuolisempaan hyökkäyspeliin, tai tehdyt pisteet jäävät mataliksi tälläkin kertaa. Karhu ei vieraissa mihinkään katukorikseen lähde yleensäkään.

Paras idea tällä kertaa on siis vetäistä underia – odotusarvo pisteissä on jonkun verran matalampi kuin tarjottu linja. Anteliaalla 161.5 pisteen rajalla parasta tarjoaa TurboVegas, ja tähän lähdetään mediumbetsin voimalla.

10 euroa pelirahaa