Korisliiga ke 20.04. klo 18:30

Vilpas - Kataja

Vilpas donkkaa tykimmin!

Koripallon toinen välieräpari on ollut tähän asti melkoisen yksipuolista näytöstä. Salon Vilpas on vienyt molemmat matsit selvästi – kotona jopa täysin näytöstyyliin. On vaikea kuvitella, millainen kani Joensuussa pitäisi vetää hatusta, jotta Kataja pääsisi vielä tähän sarjaan kunnolla mukaan. Ero on ollut iso, eikä ilman asennevajetta Vilppaalla pitäisi olla isoa hätää.

Suurin ero on ollut pelin intensiteetissä – Kataja ei ole pystynyt vastaamaan Vilppaan intensiteettiin ja pelikovuuteen kunnolla. Myös hyökkäystehot ovat jääneet Katajalta piippuun: esim. Kouvot-sarjassa loistanut Rahlir Hollis-Jefferson ei ole Vilpasta vastaan ollut elementissään. Vilpas on puolestaan scorannut molemmissa peleissä lähes 100 pistettä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Vilppaalta voisi nostaa nokalle Brian Fobbsin. Syksyllä monipuolisen takamies-laiturin otteet eivät herättäneet ihastusta, ja jenkkiä vaadittiin jo maitojunaan. Pudotuspeleissä jälki on ollut vakuuttavaa, eikä soraääniä varmasti enää kuulu. Vilpas on kokonaisuudessaan ollut todella murhaava kaaren takaa, sillä kolkkien osumaprosentti on ensimmäisissä välierämatseissa ollut yli 50%.

Tähän matsiin tipsataan overia – sen verran vakuuttavaa Vilppaan pistetehtailu on ollut. Suositus tulee sekä koko matsin overista, että Vilppaan pistemäärästä. Molemmissa on havaittavissa valueta. Betsit heitetään Betivelle, jossa tämä matsi on hyvin tarjolla.

10 euroa pelirahaa