Korisliiga ti 01.11. klo 18:30

Vilpas - Kouvot

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh huh – Vilpas oli Espoossa kelvoton, ja nyt on kotona näytön paikka!

Korisliigan alku on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen ja myös yllätyksellinen. Sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin kuulunut Salon Vilpas on seitsemän pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon pohjamudissa, eikä peli ole näyttänyt alkuunkaan siltä, mitä on tilattu. Kouvot on painiskellut vaikean loukkaantumistilanteen kanssa, ja muu miehistö on joutunut venymään tilanteessa, johon peilattuna Kouvot on pärjännyt tähän asti sarjassa todella hyvin.

Vilpas teki kauden pohjakosketuksensa perjantaina Espoossa, jossa yritteliäämpi ja halukkaampi Honka otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa. Honka repi Vilppaaseen eron aivan perusasioissa: sen korinaluspeli ja irtopallojen rohmuaminen oli yksinkertaisesti parempaa. Lisäksi joidenkin pelaajien heittopeli oli suorastaan luokattomalla tasolla. Kokoonpanoa joudutaan tiistaina tsekkaamaan muutaman game time decisionin kanssa, mutta edelleen Vilpas on paljon nähtyä parempi joukkue.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Vilpas Vikings

@VilpasVikings
Pelit jatkuvat Vilppaan osalta tulevana tiistaina, kun Coach Lehtonen johdattaa Kouvot Saloon!

Vaikeasta alkukaudesta huolimatta kauden molemmat voitot on otettu Salohallissa, joten minimitavoite on säilyttää kotisaldo +merkkisenä 💪🏻

#vilpasvikings #korisliiga

Kouvojen epäonni loukkaantumisissa on vielä saatu kompensoitua kovalla tsempillä, mutta päävalmentaja Jyri Lehtosta lainaten rajoitin paukkuu pelaajilla jo kovasti. Joukkueen neljä tärkeintä kotimaista pelaajaa on sairastuvalla: Henri Permanto on poissa koko kauden, mutta pari peluria voisi olla kuukauden sisään takaisin kokoonpanossa. Siksi tulevaa FIBA-taukoa odotetaan Kouvolassa kovastikin.

Nyt on pakko luottaa, että Vilpas alkaa suorittaa taollaan. Päävalmentaja Jussi Savolainen tätä otteluennakossa jo lupasikin, ja luotetaan miehen sanaan. Otetaan Galaksinolta miinushändäri, jolla rahat saa tuplana takaisin – ja lisäksi uudet asiakkaat saavat ilmaisvedon, jolla hommasta tulee hyvinkin maistuvaa.

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Vilppaan händärille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Vilpas -4,5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.