Korisliiga ke 22.11. klo 18:30

Vilpas - Lahti Basketball

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännät tuovat uuden vahvistuksen tupaan ja vieraat orastavassa kriisissä – ota ilmaisvedot handuun!

Korisliigassa on keskiviikkona kahden alisuorittajan kokoontumisajo, sillä sekä Vilpas että Lahti Basketball ovat jättäneet alkukaudesta kentälle odotettua vähemmän. Molemmat ovat sarjataulukossa alarekisterissä, sillä yhdeksän pelatun ottelun jälkeen lahtelaiset ovat toiseksi viimeisinä, eikä Vilppaan sijoitus paria pykälää ylempänä sekään aiheuta sen kummempia kuperkeikkoja.

Vilppaan ongelma on ollut tähän asti suoritustason voimakas heitteleminen. Viimeksi tärkeässä häntäpään kamppailussa kaatui Loimaan Bisons suhteellisen selkeästi. Mutta ilonaiheitakin on ollut: Karhussa pieneen rooliin jäänyt Teemu Suokas on ottanut selkäänsä profiilipelaajan viittaa. Mies kantaa vastuuta molemmissa päissä kenttää, ja on tällä hetkellä keskiarvoltaan salolaisten paras pistemies. Salosta kuului myös pelaajauutisia – Jamison Overton on porukan uusin vahvistus.

Kuun alussa Lahti voitti sarjan kriisiytyneimmän joukkueen Pyrinnön, mutta sen jälkeen on tullut selkään sekä Karhu Basketilta että BC Nokialta niin, että heikompaa hirvittää. Lahtelaisten alkukauden ilopilleri on ollut Erik Sajantila huikeilla pistemäärillään. Tahti on rauhoittunut huomattavasti kahdessa viime pelissä: joukkueen ohipeli Karhua vastaan tuotti viisi pistettä, mutta Nokiaa vastaan pisterohmu sai sentään kasaan tusina pistettä.

Lahdella on ollut otteluissa hyvinkin isoja pistemääriä, mutta molempien joukkueiden pakin pitäisi parantua kauden edetessä. Vilpas on ollut pisteiden suhteen hyvinkin paljon alempana, ja tähän matsiin kelpaa annetuilla linjoilla underi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 178.5 pts 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.