Superpesis la 17.09. klo 15:00

Vimpeli - Manse PP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Virheet ovat kostautuneet, ja parannettavaa on paljon – mestaruus on katkolla lauantaina!

Pesäpallon finaaleissa Manse PP on hätää kärsimässä sekä miesten että naisten puolella: tappiot kahdessa ensimmäisessä finaalissa ovat laittaneet manselaisten selän seinää vasten. Miesten puolella pitäisi nyt tehdä suoranainen ihme, että mestaruuden uusiminen vielä onnistuisi. Ensimmäinen etappi tässä ihmeessä olisi vierasvoiton kaivaminen Saarikentältä. Helpommin sanottu kuin tehty!

Vimpeli on nimittäin näyttänyt kahdessa ensimmäisessä finaalissa aivan mestarilta. Tampereella sunnuntaina Veto tukahdutti Mansen sisäpelin, ja painosti isännät virheisiin. Lukkari Teemu Kinnusen lautastyöskentely on ollut upeaa, ja Mansen virkaveli Juha Puhtimäki on jäänyt tässä täysin varjoon. Toisessa ottelussa Mikko Vihriälä kunnostautui sekä juoksujen tuojana että kunnarin lyöjänä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Manse PP on ollut vimpeliläisten paineelle altis, ja pelirohkeudessakin on ollut vähän sanomista. Virheitä on tullut sekä sisä- että ulkopelissä, ja edes yhden ottelun voittaminen vaatisi todella roimaa parannusta. Vimpeli on rankaissut virheistä armotta, ja itseluottamus on ottanut varmasti tässä hittiä. Sisäpelin pitäisi nousta aivan eri tasolle, sillä kahdessa ottelussa lyödyt kuusi juoksua eivät näissä kekkereissä riitä mihinkään.

Täällä päässä on oltu aluksi Manse-myönteisiä, ja siitä on hinta maksettu. Kaiken nähdyn perusteella nyt näyttää siltä, että Vimpeli vie mestaruuden suoraan kolmessa pelissä. Otetaan suoraa kahden jakson voittoa kolmanteen finaaliin ja katsotaan lauantaina, jatkuvatko pelit vielä.