Superpesis la 09.09. klo 15:00

Vimpeli - Sotkamo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mikä kehnon CHL – lauantaina puristellaan pesistä! Betsi lähtee kuin tykin suusta!

Vähemmän yllättäen tämän kauden pesisfinaalissa kohtaavat miesten puolella Vimpeli ja Sotkamo. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että molemmat kohtasivat välierissä kovan haasteen, eikä olisi ollut mikään ihme, jos varsinkin Sotkamon tilalle finaaliin olisi tullut kivenkova KeKi. Vimpeli ei ollut omassa välierässään yhtä tiukoilla, vaikka yhden pelin hävisikin. Oikeus ja kohtuus on kuitenkin toteutunut, sillä päätyyn selviytyi kaksi tämän hetken parasta pesisjoukkuetta.

On pakko lähes kärkeen tunnustaa, että Uhmapelaajien pesispaavo on tiukasti Vimpelin rattailla. Vimpeli on nimittäin tällä hetkellä joukkue ilman heikkouksia, vaikkei välieräsarja Mansea vastaan ihan puhtain paperein mennytkään. Koska olette viimeksi nähneet yhtä huikean kotiuttajaosaston kuin tämän hetken ViVessä? Paljon (ja turhaan) on jauhettu Jukka-Pekka Vainionpään kumurasta tai varsinkin sen puutteesta, mutta kokonaisuudessaan Vimpeli on tällä hetkellä kiistaton numero uno.

Sotkamo meni finaaliin, sillä se oli selvillä Kempeleen heikkouksista – muuten olisi voinut välierissä käydä kylmät. Jymyn ulkokenttä nimittäin oli vain varjo siitä, mitä siltä voisi odottaa. Tämän tarkoitus ei ole ottaa mitään pois nuorelta superlukkarilta Aapo Komulaiselta, jonka intensiteetissä on näköjään omillakin välillä vaikeuksia pysyä. Vimpelissä Sotkamon ulkokenttä ei saa tehdä virheitä tai noutaja tulee varmasti.

Ja tämän tipsin ennustus on, että se noutaja tosiaan tulee. Vimpeli saa ilahduttavan hyvää kerrointa. Välierän analyysien jälkeen viisari kääntyy voimakkaasti Vimpelille, ja varsinkin kotonaan Vetoa on hankala biitata. Ykköstä kuitille ja lauantai käytiin laatupesiksellä!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Vimpeli 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.