CS ma 01.11. klo 19:30

Virtus.pro - MOUZ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MOUZ ja VP eliminointivaarassa – MOUZ:n ylikerroin taskuun

PGL Major Stockholm -turnauksen Legends Stagelta on jo G2 sekä NAVI varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä täyden Avicii Arenan aka Globenin edessä. Areenalle olisi tarjolla vielä kuusi paikkaa, josta 12 joukkuetta taistelevat tänään sekä huomenna. Tänään valitettavasti nähdään kolmen joukkueen tippuvan, mutta saadaan myös juhlistaa kolmen joukkueen nousemista pudotuspeleihin. Tippumisvaarassa tänään on FaZe, Liquid, Astralis, Vitality, Virtus.pro sekä MOUZ. Jatkopaikkaa tavoittelee tänään Entropiq, FURIA, NIP, Gambit, Heroic ja CPH Flames.

Eliminointivaarassa olevat Virtus.pro ja MOUZ kohtaavat maanantaina klo: 19:30 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. MOUZ on kertoimien valossa suuri altavastaaja, vaikka joukkue on itseasiassa nostanut tasoaan turnauksen kuluessa. Virtus.pro puolestaan on pysynyt samalla surkealla tasolla, jolla joukkue aloittikin urakkansa jo Challenger Stage -vaiheessa. Joukkueen pelaajavaihdos ei tuottanut tulosta, vaan Sanjar “SANJI” Kulievin tilalle palkattu Evgeniy “FL1T” Lebedev on ollut joukkueensa surkein pelaaja 0.86 – 0.99 ratingillä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

MOUZ on ollut koko turnauksen kahden pelaajan varassa. Robin “ropz” Kool sekä David “frozen” Čerňanský ovat ylivoimaisesti joukkueensa parhaat pelaajat sekä kantavat voimat, sillä Christopher “dexter” Nong ja Frederik “acoR” Gyldstrand eivät ole pystyneet suorittamaan kelvollisella tasolla muutamia tärkeitä clutcheja lukuun ottamatta. MOUZ on kuitenkin joukkueena vaikuttanut selvästi vahvemmalta, ja ropzin sekä frozenin impacti tällä hetkellä on yksinkertaisesti niin suuri, ettei VP todennäköisesti pysty haastamaan joukkuetta.

MOUZ poistaa Overpassin, kun VP poistaa Nuken. MOUZ valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen, kun VP puolestaan valitsee Infernon tai Dust 2:n. Kolmanneksi kartaksi jää Inferno/Vertigo.

MOUZ 🐭

@mousesports
Imagine how that series would have gone if we had some "NIIIIIICE" power? #VAMOUZ