CS to 19.01. klo 19:30

Vitality - Astralis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täysin uusi Astralis välittömästi kovaan testiin – Vitalityn kerroin pilvissä!

Huipputason CS palaa vihdoin ruutuihin lähes kuukauden tauon jälkeen! Kausi käynnistetään BLAST:n kevään lohkoturnauksella, jossa on mukana BLAST:n kumppanijoukkueet. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelua. Kun ensimmäinen ottelu, joka pelataan Heroicin ja Evil Geniusesin välillä, on hyvin todennäköisesti nopeasti 2-0 ohi Heroicin hyväksi, kantaa toinen ottelu jo huomattavasti enemmän mielenkiintoa.

Toisessa ottelussa kohtaavat Vitality ja Astralis. Tanskalaisjoukkue Astralis pelaa ensimmäisen LAN-turnauksensa Nicolai “device” Reedzin sekä MASONIC:sta nappaamansa nuorukaisen Christian Møss “Buzz” Andersenin kanssa. Astraliksen odotukset voi laskea nollaan, sillä kyseessä on ensimmäinen ottelu tällä kokoonpanolla. Aikaa harjoitteluun ei ole ollut vielä tarpeeksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Uusi Astralis on pitkälti devicen ja Benjamin “BlameF” Bremerin harteilla. Kaksikon tulivoima on niin hurja, että se kilpailee täysin maailman kärkijoukkueiden tähtikaksikoita vastaan. Ongelmana Astraliksella on kuitenkin se, että Buzz on täysi kysymysmerkki eikä joukkueen vanhimmilta Lukas “gla1ve” Rossanderilta sekä Andreas “Xyp9x” Højslethilta voida odottaa läheskään tarvittavaa tulivoimaa. Astraliksen huipulle nousuun vaadittaisiin gla1velta täysin uudenlaisen metan löytäminen.

Astralis saa välittömästi vastaansa yhden maailman kovatasoisimmista joukkueista. Vitality ei ole helppo vastus, ja kun tämän vuoden ESL Pro Leaguen voittajalle on tarjolla peräti 1,65 -kerrointa täysin uutta Astralista vastaan, otetaan se ilomielin lapulle.

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
.@BuzzCS will meet ZywoO in his first match of Tier 1 Counter-Strike, but he is ready to prove himself going into @BLASTPremier Spring Groups.

Read how he is preparing before his first Tier 1 tournament (and more) here: astralis.gg/post/first-lan…