CS ma 09.05. klo 13:00

Vitality - Complexity

Vitalityn pelitavassa suuria kysymysmerkkejä – Complexityllä ei hävittävää

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

Päivän avaa päästriimin puolella ranskalaisjoukkue Vitality ja Complexity. Joukkueet kohtaavat klo: 13:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietysti paras yhdestä -formaatilla. Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä Vitalityllä on paljon todistettavaa Majoreilla. Joukkue on pelannut kokoonpanon materiaaliin nähden heikosti, ja joukkue oli jo hyvin lähellä jäädä koko Majoreilta ulos RMR-karsinnoissa, missä Vitality voitti MOUZ:n selkä seinää vasten pelatussa ottelussa tiukasti lukemin 2-1.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vitalityn yksilöpelaajat ovat tikissä. Siitä ei ole kysymystäkään. Ainoa ongelma näyttäisi tällä hetkellä olevan yleisen kommunikaation vaikeus, kun kolme ranskalaispelaajaa on yhdistetty rosterissa kahden tanskalaispelaajan kanssa. Kysymysmerkkejä on ilmassa myös joukkueen pelistrategian kannalta, sillä Vitalityn pelin sisäisenä johtajana toimii edelleen Dan “apEX” Madesclaire, kun valmentajan tontilla puolestaan häärii Astraliksen entinen valmentaja Danny “zonic” Sørensen.

Zonic tunnettiin Astraliksen äärimmäisen taktisesta pelitavasta, kun Apex puolestaan tunnetaan Vitalityn räjähtävästä ja yksinkertaisesta pelitavasta. Kultaista keskitietä ei ole löytynyt, jonka vuoksi Vitality on vaikeuksissa. Complexity saapuu otteluun guns blazing, ja ilman mitään hävittävää. Loistavan kartan otteluun saava Complexity pystyy helposti nappaamaan tarvittavat kierrokset, sillä vaadittava yksilötaito rosterista kyllä löytyy.

10 euroa pelirahaa