CS su 17.04. klo 14:30

Vitality - Dignitas

Vitality voittaa peruspelillä – Dignitas uskomattoman surkea

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Ranskalais-tanskalaisjoukkue Vitality kohtaa karsintojen ensimmäisessä ottelussaan Dignitaksen. Ruotsalaisjoukkue Dignitaksessa pelaa edelleen ruotsalaiset CS-legendat Patrik “f0rest” Lindberg ja Adam “friberg” Friberg. Joukkue on hakannut alemman tason turnauksia koko elinikänsä ajan eikä ole pystynyt nostamaan tasoaan huolimatta monista kokoonpanomuutoksista.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

On Dignitaksen viimeinen mahdollisuus. Friberg ja f0rest lähentelevät eläkeikää, ja f0rest ei enään ole edes pystynyt olemaan joukkueensa paras pelaaja. Dignitaksen taso tippuu kuukausi kerrallaan eikä valoa näy. Joukkue on viime aikoina hävinnyt uskomattoman heikoille vastustajille.

On Vitalityn aika. Joukkue on pelannut heikosti, ja se selittyy pitkälti kahden täysin eri pelifilosofian yhdistämisellä sekä ranskalaisen IGL:n ja tanskalaisen valmentajan sekotuksella. Combo vaatii aikaa eikä tuloksia ole voinut odottaa näin pikaisesti. Joukkueessa on silti uskomaton määrä taitoa, ja Dignitasta vastaan Vitality voittaa ottelun rehellisesti normipelillä ja ampumalla. Ruotsalaisjoukkueesta ei ole haastetta.

10 euroa pelirahaa