CS to 17.03. klo 13:30

Vitality - ENCE

ENCE:n ottelutasoitukselle mainio kerroin – joukkue loistovireessä

ESL Pro Leaguen torstain ensimmäisessä ottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun yksi lohkon ennakkosuosikeista Vitality saa vastaansa ENCE:n. Ottelu alkaa klo: 13:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ENCE on selvä altavastaaja, mutta joukkue saa karttavalinnoissa ison edun ja todella hyvän kartan itselleen.

ENCE:n paras kartta Mirage on ollut uuden Vitalityn heikoin kartta. Tämä ei varmastikaan yllätä ketään, sillä Vitalityn leiriin hypännyt Astralis-kolmikko ei pelannut Astraliksessa Miragea ollenkaan. Sama efekti nähtiin, kun Astraliksen entinen AWP-pelaaja Nicolai “dev1ce” Reedtz hyppäsi NIP:n leiriin, jossa Miragea pelattiin Astraliksesta poiketen. Devicen peli ei kulkenut kyseisessä kartassa, vaikka se yksi yleisimmistä pugikartoista onkin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vitalityn vakipoisto on edellisten otteluiden perusteella Ancient, jossa ENCE:llä on ollut hieman vaikeuksia. ENCE:n pelin sisäinen johtaja Marco “Snappi” Pfeiffer kertoi “It’s Server Time!” -paneliohjelmassa ENCE:n laittaneen viime aikoina paljon aikaa Ancientin parantamiseen, joten mikäli Vitality olisi heikkojen tuloksien vuoksi vaihtanut vakipoistonsa Ancientista Mirageen, on ENCE varmasti valmis siihenkin.

ENCE:n ottelutasoitukselle tarjotaan 1,60 -kerrointa, joka kelpaa annetuissa olosuhteissa mainiosti lapulle. ENCE on omaan karttavalintaansa suuri suosikki, eikä Vitalityn nykyinen formi poissulje ENCE:n voittoa koko ottelun mittakaavassa. ENCE voitti hienosti FaZen joukkueen lohkon ensimmäissä ottelussa eikä Vitality rehellisesti ole näyttänyt sen paremmalta.

10 euroa pelirahaa