CS ti 10.05. klo 15:30

Vitality - forZe

forZe saa loistavan kartan – joukkueen tasoitukselle mainiota kerrointa

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Venäläisjoukkue forZe kohtaa 2-0 -joukkueiden joukosta Vitalityn. Tarjolla on siis ensimmäinen paikka Legends Stagelle, ja se olisi molemmille joukkueille itseasiassa todellinen huojennus. Vitalityn formista on leijunut ilmassa suuria kysymysmerkkejä, kun taas forZe puolestaan on selvästi heikompi joukkue näin rosterin skillin kannalta.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ForZen otteet olivat mainiot avauspäivänä. Joukkue pelasi todella hyvin, ja joukkueen IGL Andrey “Jerry” Mekhryakov todistaa jälleen kykynsä kasattuaan täysin uuden venäläiskokoonpanon nuorista talenteista. Käsittämättömän kovaa suorittamista. ForZe omaa itseasiassa todella vahvan karttavalikoimankin, mikä tuo joukkueelle oikeat mahdollisuudet Vitalityn voittamiseen.

Lapulle laitetaan kuitenkin forZen karttatasoitusta. Joukkue poistaa Vertigon, kun Vitality puolestaan poistaa Ancientin. Tällöin forZe saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen tai Infernon, mitkä ovat loistavia karttoja venäläisjoukkueelle. Vitalityn formi Miragessa on ollut hyvä, vaikka karttavoittoprosentti ei ole samaa mieltä. Täten kartta tulee todennäköisesti olemaan Inferno. Myös Overpass on mahdollinen karttavalinta venäläisjoukkueen puolelta.

10 euroa pelirahaa